Gerard Piqué új párjával, Clara Chia Martival posztolt közös fotót, ami annyira nem nyerte el a kommentelők tetszését.

Persze elsősorban Shakira rajongói kezdték támadni a focistát, akik még mindig nem tudták feldolgozni azt, hogy a pár hosszú évek után szakított, miután kiderült, Gerard Piqué többször is megcsalta az énekesnőt, és már régóta kapcsolatban volt mostani barátnőjével. 

Gerard Piqué gyűlölködő kommenteket kapott 

Shakira rajongói nem hagyták szó nélkül a közös képet, és nem is kímélték a párt. 

Legalább legyen egy kis emberséged és tartsd meg a magánéleted!


Tipikus; Feltöltesz egy közös fotót, hogy bizonyítsátok, hogy 'boldogok' vagytok, miközben tisztán látszik, hogy haldokoltok belül.

Örökké gyűlölünk téged

Ilyen, és ehhez hasonló kommenteket írtak a kép alá, amiből egyértelműen látszik, hogy a többség még mindig nem dolgozta fel Gerard Piqué és Shakira különválását. 

Shakira is nehezen tette túl magát a szakításon

A kolumbiai származású popdíva hónapokig szenvedett a szakítás miatt, különösen azok után, hogy kiderült, exe nem csupán megcsalta, de nagy valószínűséggel többször a közös otthonukba vitte a fiatal barátnőjét. Amikor kiderült, hogy mi történt, az énekesnő minden lehetőséget megragadott, hogy beleálljon a párba, sőt, többször nyilvánosan is üzent exének.

Végül április elején kezdett új életet, húsvétkor végleg elköltözött barcelonai közös otthonukból, és Miamiba ment fiaival. Azóta már több sztárral is hírbe hozták Shakirát, aki úgy tűnik, ismét randizik.  


Via