Az ezüst edzőcipők és a kisiskolás, Mary Jane-stílusú balerinák  mellett több olyan új cipőtrend is van, ami egyik pillanatról a másikká vált felkapottá a 2023-as évben. Bár a trendek jönnek-mennek, ez az új cipőtrend azonban úgy néz ki, hogy jövőre biztosan velünk marad, mert a divatmárkák csak úgy ontják magukból az extrém és hihetetlenül feltűnő sarkokkal rendelkező darabokat! 

Már idén is népszerű volt, 2024-ben hihetlenül menő lesz ez a cipőtrend

Hogy mi a jó bennük? Az, hogy nagyon látványosak. Már önmagukban is egy statement darabot képeznek, ami miatt a legegyszerűbb, talpig fekete színű szetteket is extrémmé tudják varázsolni; arról nem is beszélve, hogy mennyire extrán néznek ki egy-egy csinosabb ruhával a különleges eseményeken is. 

Azt azonban még a stylistok sem tudják eldönteni, mennyire jó ötlet egy ilyen sarkú cipőt viselni. Vannak, akik szerint elképesztően stílusossá teszi a nők megjelenését egy-egy extrémebb sarkú cipő, mások szerint kifejezetten bizarrul néznek ki felvéve ezek a lábbelik – ráadásul olyannyira, hogy még közönségessé is tehetik a nők öltözékét. A szakértők szerint pedig a pasik sem kedvelik az ilyen extrém cipőket a nőkön...

A nagy cipőóriások (pl. Jimmy Choo, Aquazzura, Manolo Blahnik, Stuart Weitzman) a modern tervezési stílust követő márkákkal (pl. Balenciaga, Jil Sander, J.W. Anderson, Loewe) ellentétben azonban még nem hódoltak be ennek az új trendnek, szóval van rá esély, hogy egy-két szezon után eltűnnek ezek az extrém cipők a boltok kínálatából. Ha azonban továbbra is nagy lesz a kereslet a különleges sarkú cipőkre, nagy valószínűséggel nemcsak a 2024-es évben, de még azután is bőven találkozni fogunk hasonló cípőkkel!

Ha neked tetszik ez a cipőtrend, próbáld ki a következő darabokat!

ZARA Metallic Sandal with seashell heel 29 995 Ft
ZARA Metallic Sandal with seashell heel 29 995 Ft
Mango Block-heel leather clogs 32 995 Ft
Mango Block-heel leather clogs 32 995 Ft

Via