Még mindig nincs meg a flitteres ruhád szilveszterre? Vagy éppen nem vagy az az ünnepi ruhás fan? Cosmo-lány, megtaláltuk neked a lehető legtrendibb ruhadarabot! Ez a blézer az, amire mindenki le akar csapni, mert szuper bulizáshoz, ünnepléshez, randizáshoz, sőt, még színházba és a hétköznapokra is kiváló. Bemutatjuk az ikonikus fekete flitteres blézert

Ezt a blézer akarja mindenki, szuper lesz az ünnepléshez

A fekete flitteres blézertrend pont az, aminek hangzik: egy menő blézer vagy zakó, fekete flitterekkel borítva. Ha mozogsz, minden irányból fény szóródik rá, extrém csillogása pedig akkor is kijön, ha sötétben vagy, tehát tökéletes bulifelső, amiben még mozogni is nagyon könnyű.

Struktúrált, kimerevített alakja miatt szinte mindenkinek jól áll, könnyen le- és fel lehet venni, ezért az ünnepi pulóver helyett sokkal jobb választásnak bizonyul akár család vacsiról, akár a hajnalig tartó szilveszeri buliról is legyen szó. Még szerencse, hogy annyi helyen árulják a divatüzletek, hogy bőven lehet belőle válogatni! 

Nadrághoz, szoknyához és még leggingshez is jól néz ki 

De ez még nem minden! Nemcsak mi, hanem az influencerek sem tudnak betelni vele: a fekete színe ellenére ugyanis annyira sokszínűen és változatosan lehet viselni, hogy ez a fekete flitteres blézer garantáltan a téli ruhatárad alapját fogja képezni. 

Egy szó, mint száz: a tökéletes fekete flitteres blézerre most nagyon megéri költeni, mert a következő pár hónapban szuperül ki lehet használni. Konkrétan bárhová felveheted, ahová egy kicsit csinosabban vagy extrán akarsz menni, annyira öltöztet; ráadásul farmerhoz is szuper, ha lezserül akarod viselni! 

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

Pull&Bear flitteres, rojtos blézer 18 995 Ft
Pull&Bear flitteres, rojtos blézer 18 995 Ft
ZARA Contrast sequinned tuxedo-style blazer 19 995 Ft
ZARA Contrast sequinned tuxedo-style blazer 19 995 Ft

Via