Az Oroszlán-szezon fergeteges volt, de most itt az ideje bezárni a bulik és fesztiválok kapuját, és visszatérni a rendezett, harmonikus mindennapokba. Augusztus 23-án kezdetét veszi a Szűz-szezon, ami egészen szeptember 23-ig tart. Ideje gyakorlatiasabban megközelíteni a vágyaidat, tanulni, fejlődni, és megoldani a gondokat. De ha már a vágyakról van szó, lássuk, hogy mely 3  csillagjegy  leli meg a szerelmet a következő egy hónapban:

Ikrek

A szerelmi életed enyhén szólva is érdekesen fog alakulni, Ikrek! Nagyszerű és izgalmas emberek vesznek majd körülötted, és talán túl sokan is ahhoz, hogy nyomon bírd követni őket! Azért próbáld meg nem összekeverni a hódolóidat, és arra is ügyelj, hogy ne törd össze túlságosan a szívüket. Semmi kétség, igaz femme fatale leszel, és heteken át epekedni fognak utánad, mígnem te magad is találsz valakit két randizás között, aki rabul ejti a szívedet. A sok potenciális lovag között ki fog tűnni azaz egyetlen egy, akivel valószínűleg megtapasztalod a szerelem első látásra érzését!

Vízöntő

A nyári Oroszlán-szezonban kialakított kapcsolatok az őszre is kiterjednek, kedves Vízöntő. Amennyiben már egy ideje találkozgatsz valakivel, akkor úgy néz ki: egymásba szerettek és komolyra fordul a dolog köztetek. De erősen benne van a pakliban az is, hogy az egyéjszakás, futó kaland lesz, amelyből életre szóló szerelem alakulhat. Nemsokára megismered azt a személyt, aki mellett nem félsz feladni a függetlenségedet. Érzed, hogy nem fog megfojtani a szerelmével, ezért kész vagy komoly kapcsolatba kezdeni vele. Az alapján fogod felismerni az igazit: kivételesen te akarod majd őt jobban, és nem ő téged!

Halak

Regisztrálj egy társkereső oldalra vagy tölts le egy appot, mert most főleg arra van a legnagyobb esély, hogy a neten keresztül ismerd meg az új pasidat. Hosszas dumálás előzi meg majd a  randit – amiből több is lehet –, mire biztosan kimered majd jelenteni: ezt az embert neked találták ki! Ám azt sem lehet kizárni: épp egy közeli barátod szeretsz bele. Egyes Halak azon kaphatják magukat két lelkizés között a pasibarátjukkal, hogy hirtelen férfiként tekintenek rá, és megváltoztak az iránta való érzéseik. Szerencsére az érzés kölcsönös, így nyugodtan adják a másik tudtára az érzéseiket!