Ezen a hétvégén minden a Halak havának kezdetéről szól, ami erőt ad álmaid, vágyaid megvalósításához, és arra késztet, hogy új élményeket szerezz. Megmutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akinek fel kell kötnie a nadrágját, mert oltári kaland vár rá:

Kos

Hirtelen el fog az érzés: valaminek történni fog. És így is lesz, Kos, ezért is érzed a változások előszelét. Semmiképpen se maradj otthon, hanem menj el a barátaiddal szórakozni, fogadd el a meghívásokat, mert életre szóló buli vár rád. Ez tipikusan egy olyan sztori lesz, hogy elindultok valahova konkrét céllal, de végül teljesen máshol köttök ki. Csak sodródj az árral, és figyeld meg: miközben bulizol, új barátokra, de akár pasira is szert tehetsz! Mindezt, egyetlen hétvége alatt!

Szűz

Azt hihetnéd, ez is egy átlagos hétvége lesz, és nem vár rád semmi új. Aztán hirtelen felindulásból te vagy a pasid úgy döntötök: elutaztok vagy elmentek egy olyan helyre, ahová régóta szeretnétek. Ha van egy közös vágyatok, akkor talán épp azt fogjátok ezen a hétvégén megvalósítani. Talán egy wellness szállodában, esetleg egy síparadicsomban érnek titeket romantikus filmbe illő történések, vagy akár egy swingerklubban lesz részetek erotikus kalandokban. Mindenesetre ez a kiruccanás sokat dobhat a kapcsolatotokon!

Vízöntő

Teljesen átlagosnak indul a hétvégéd, Vízöntő, de aztán egy beszélgetés nyomán minden megváltozik. Olyan hatással lesz rád, mint egy lökés a repülőgépből, és azon kapod magadat a következő pillanatban, hogy repülsz. Egyszerűen azt veszed észre: úton vagy külföldre egy barátodhoz, vagy odautazol, ahol szükség lehet a segítségedre. Van valami, ami régóta járt a fejedben, és eddig nem merted megtenni, de most hirtelen megjön a bátorságod a cselekvéshez.