A hétvégi horoszkóp szerint ez a szakítások hétvégéje lehet.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Már az utóbbi időben is érezted, de a hétvégén fogod a leginkább: szabályosan fojtogat a pasid. Hol a túlzott szeretetével, hol azzal, hogy megmondja, mit csinálj, és rád telepszik. Most egy kis időre és térre lenne szükséged, így átgondolhatnád a folytatást.  

Bika

Megismerkedsz valakivel, és szinte azonnal a rabja leszel. Megszállottként próbálod magadba bolondítani, holott érzed a lelked mélyén: valószínűleg egy rosszfiúval van dolgod, és nem lesz ennek jó vége! A párban élő Bikák ugyancsak kényszeredetten igyekeznek elcsábítani a pasijukat, mert úgy érzik: rezeg alattuk a léc.

Ikrek

Egyik nap minden szép és jó a pasiddal, a másikon pedig katasztrofálisnak érzed a helyzetet. Ugyanígy lesz ez a hétvégén, így nehezedre esik döntést hozni azzal kapcsolatban, mi legyen kettőtökkel. A szinglik hirtelen fellángolást tapasztalnak egy pasi iránt, de amilyen gyorsan jön, olyan hamar el is múlik.

Rák

Egy apró félreértés miatt – mint például mit csináltok a hétvégén -, óriási vita kerekedhet, ami minden tervet felboríthat. Viszont ezzel előkerül minden más is, amit a szőnyeg alá söpörtetek. Ha nem tudjátok megoldani a gondokat, arra könnyen rámehet a kapcsolatotok, és hétfőre újra szingli lehetsz.

Oroszlán

A hétvégen úgy érzed, meg kell állnod, és elgondolkodni azon, merre tart a kapcsolatod, vagy inkább merre nem. Talán időt és teret kellene hagynotok egymásnak, hogy előbb a saját utatokat járjátok. De még a szakítást is fontolóra veszed, ha azt érzed: a pasid sosem fogja megadni neked azt, amire vágysz.

Szűz

Belefáradtál már a pasi hajkurászásba, főleg azért, mert újra meg újra ugyanazt a típust fogod ki. Talán változtatnod kell a rutinodon, és természetesen a baráti körödön is. Az új hobbik és szokások kialakítása szintén sokat segítene! A párban élőknek sem ártana több színt vinniük a kapcsolatukba, különben hamarosan ellaposodik!

Mérleg

A hétvégén viták alakulhatnak ki közted és a szerelmed között, amik önmagukban talán nem túl komolyak, de valami sokkal mélyebb dolgot áshatnak elő, amitől mindketten idegesek lesztek. Valamiféle elfojtott feszültség van köztetek, és a kapcsolat érdekében foglalkoznotok kellene vele.

Skorpió

A randipasid szeretné felvállalni a kapcsolatotokat, de te még korainak érzed, mert nem vagy biztos benne. A párban élők szerelme is előrukkolhat azzal, hogy többre vágyik, akár házasságra vagy gyerekre, ám te Skorpió, még nem tartasz itt. Mindkét esetben az őszinte, egyenes utat kell választanod.

Nyilas

A szinglik randizni mennek, de hatalmasat fognak csalódni, mert túl unalmasnak találhatják a pasit. A párban élők is elégedetlenek lesznek, mert nem úgy sikerül a romantikázás a szerelmükkel, ahogy azt elképzelték, és továbbra is laposnak érzik a kapcsolatukat.

Bak

A szingliket az a kérdés gyötri: az exükhöz menjenek vissza vagy inkább az új pasit válasszák, akivel ismerkednek? Míg a párban élőknek az okozhat fejtörést, hogy maradjanak a meglévő kapcsolatukban vagy válasszák a másikat, aki nemrég megdobogtatta a szívüket? Ezt csak te tudhatod, Bak!

Vízöntő

Fontos felfedezést tehetsz a következő napokban: nem vagytok egy szinten a pasiddal. Nem is akarjátok ugyanazt, és talán ha egészen őszinte vagy magadhoz, azt is be kell vallanod, hogy már nem olyan fontos számodra. Valószínűleg itt lenne az ideje a továbblépésnek, Vízöntő!

Halak

Ne csinálj semmi olyat, amiről tudod, hogy a pasid beleegyezésére is szükség lenne, mert csúnya vége lesz. Például, ha a megkérdezése nélkül kidobod az újságjait vagy átalakítod a szobáját. Egy ilyen ártatlan, kedves gesztusból gigantikus vita kerekedhet. Kérd előbb a beleegyezését, és csak azután cselekedj!