A közelgő Oroszlán-szezon miatt lezárásokra, elengedésekre, de új kezdetekre is sor kerül a zodiákus tagjainak életében a heti horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az előtted álló hetek a  legromantikusabb időszakot  kínálják, Kos! Az idei nyár nagy részét inkább hibernált üzemmódban töltötted, de a napokban minden megváltozik. Eljársz bulizni, randizni, szórakozni, miközben a kreatív projektek is lendületet kapnak. Nemcsak a szerelem, hanem a siker is váratlanul rád talál ezen az élménydús héten. Természetesen a párban élők szerelmi élete is gazdagabbá válik!

Bika

Tökéletes a hét a családdal való időtöltésre. Amellett, hogy élvezed szeretetüket és támogatásukat, ideje lenne kicsomagolni az érzelmi poggyászodat, és megszabadulni mindattól, amit nem kívánsz tovább cipelni. Ilyen tisztogatás a környezetedben sem ártana, mivel a külső lomtalanítás felér egy belső nagytakarítással is. Mostanában több érzelmi alapú probléma, kérdés is elvonja a figyelmedet a melóról, nem ártana foglalkozni velük!

Ikrek

Kisebb, de kellemes kirándulások várnak a barátokkal, Ikrek! Azok, akik szeretnének ismerkedni, most a barátaik révén tehetik meg a legkönnyebben. A napokban rábukkanhatsz egy új hobbira, amibe teljes gőzzel beleveted magad, annyira örömödet leled benne. Ugyanakkor, egy régi ismerőssel folytatott beszélgetés váratlan karrierhez vagy pénzkereseti lehetőséghez vezethet. Legyél nyitott arra, ami ezen a héten vár rád!

Rák

A Rák-szezon a végéhez közelítve érzed, az egyik legközelebbi kapcsolatod hamarosan megváltozik. Lehet, eltávolodsz egy barátodtól vagy a pasidtól. Mások pedig érzik, készen állnak elköteleződni valaki mellett, akiről azt hitték, hogy csak alkalmi partner. Akárhogy is, ez az átmenet súlyosan érint téged. Aztán a napokban nagy hangsúly kerül a pénzügyeidre is. A következő néhány napban olyan döntéseket hozol, amelyek meghozzák azt, amire szükséged van.

Oroszlán

Hurrá, a napokban beköszönt az Oroszlán-szezon! Eleinte rázósnak tűnhet, de aztán megszerzed az irányítást, és minden a kedved szerint alakul. Egész héten reflektorfényben leszel, a pasik vagy éppen a pasid keresni kezdi a kegyeidet. Tele vagy jó ötletekkel és pozitív energiával. A munkahelyeden is könnyű sikereket aratsz, a főnökeid két kézzel kapaszkodnak beléd és mondhatni bármit megadnának, csakhogy ne menj máshova!

Szűz

A héten szeretnél visszavonulni - ha van rá mód, tedd is meg -, és lehetőleg a legnagyobb magányban feltöltődni. Egészen eddig csak pörögtél, szeretnél végre pihenni, és olyan dolgokat csinálni, amelyekhez kedved is van. Egyik nap egy baráti beszélgetés katartikus élményt hozhat, és a meditáció vagy a jóga segít feldolgozni bizonyos eseményeket az életedben. Komoly lelki folyamatok várnak rád a következő napokban!

Mérleg

A hét eleje némi megkönnyebbülést hoz a munkádban, de még ha kevesebb nyomás is nehezedik rád, akkor sem tudod elengedni azt az érzést, hogy nem teszel eleget. Ne feledd pihenésre van szükséged! Szerencsére a figyelmed a társasági életedre helyeződik át és elsöprő mennyiségű meghívást kaphatsz. Ha szerelmet keresel, itt az ideje megkérni egy barátodat, hogy segítsen bepasizni!

Skorpió

Ez a hét egyszerre lesz erőteljes és fájdalmas, mivel arra ösztönöz, hogy a karrieredre fókuszálj. Büszke vagy a munkádra, mégsem vagy elégedett magaddal, amíg a melóhelyeden valaki meg nem dicsér. Ha szingli vagy, minden esély megvan arra, hogy összejöjj egy kollégáddal! Ugyanakkor erőt kapsz a folytatáshoz, és nagy lendülettel veted bele magadat az új kihívásokba.

Nyilas

A hét elején valószínűleg stresszesnek érzed magad a pénzügyeid miatt. Lehet, kockázatot vállaltál egy befektetéssel kapcsolatban, vagy talán attól tartasz, hogy a felajánlott munkahelyi előléptetés túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Mindenesetre, a héten sokat javíthatsz az anyagi helyzeteden. Közben már tervezed az új  utazásodat  vagy az új projektedet, mert valamibe nagyon szeretnél belevágni a napokban.

Bak

A hét eleje nehéz lesz számodra, Bak, mivel a szerelmeddel folytatott intenzív beszélgetések fájdalmas érzésekhez vezethetnek. Bizonyos terheket most már le kell tenned, szóval ne hátrálj meg és mondd ki mindazt, ami a fejedben van. Ugyanakkor a napokban, hogy új lehetőségeket keress a karrieredet és az anyagiakat illetően. Elgondolkodsz a saját vállalkozáson, a társuláson, a munkahelyváltáson, most szinte mindenre nyitott vagy.

Vízöntő

Fontos időszak ez a mostani számodra! A barátnődnek, a szerelmednek szüksége van rád, és a munkahelyeden is érzed, milyen fontos szerepet töltesz be. Nagyon figyelj arra, mit mondasz és teszel, mert most minden lépésed számít! Olyanokkal is kapcsolatba kerülsz, akikkel egyébként nem szoktál, legyen az a szomszédod vagy a volt osztálytársad. A szinglik váratlanul társra is találhatnak.

Halak

Ha az utóbbi időben elhanyagoltad az egészségedet, most megnézheted magad! Még nem késő villámgyorsan átállni az egészséges életmódra, legalábbis, ha nem akarsz hosszabb időre lerobbanni. Ugyanakkor új pénzszerzési-, és munkalehetőségeid adódnak, amelyeket érdemes alaposan megfontolnod. Ne riadj meg a kihívásoktól, mert sokkal több rejlik benned, mint azt gondolnád!