A heti horoszkóp szerint egy percig sem fognak unatkozni a napokban a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az egyik részed lefoglalna egy utazást Párizsba. A másik szabadságot venne ki legalább egy hétre. Aztán van egy részed, ami elvégezné a jógatanári képzést, míg egy másik részed külföldre költözne, hogy új életet kezdjen. Tele vagy ötletekkel, vágyakkal, de fogalmad sincs, melyiket valósítsd meg. Ne hozz hirtelen felindulásból döntést, inkább tarts egy kis szünetet és gondolkodj!

Bika

A napokban felélénkül a társasági életed. Rengeteg baráti meghívást kapsz, de randiból is szinte minden napra jut egy. Sok mindenen mentél keresztül, jót fog tenni, hogy kibeszélheted magad! A jó hír ezenfelül az: a pénzügyeidben is rád mosolyog a szerencse. Pénz áll a házhoz, esetleg olyan segítséget kapsz, amivel megoldhatod az anyagi gondjaidat.

Ikrek

Néhány projekted véget ér, de már másnap találsz magadnak új feladatot, kihívást, amibe belevághatsz. De közben egyre inkább a kapcsolataidra fókuszálsz, hogy több időt tölts a barátokkal, rokonokkal, azokkal, akikre mostanában nem jutott elég időd. Természetesen a pasiddal is szeretnél többet romantikázni, amire szintén alkalmas ez a hét!

Rák

Ideje visszatérni az edzőterembe, Rák! Érzed a késztetést a megújulásra. Egy kis sport, meditáció, és időszerűnek érzed meglátogatni a fodrászodat, meg a kozmetikusodat. Aztán jöhetnek a bulik, a csajos esték, meg persze a romantikus együttlétek a pasiddal. Meglehetősen zsúfolt napok elé nézel, szóval ügyelned kell arra, hogy az alvásra is maradjon időd!

Oroszlán

A szerelem bolygója beköltözik a romantikáért felelős szektorodba. A jegy szülöttei vonzóbbak lesznek, mint valaha! Ez lesz az év legszexisebb hete számodra! Szingliként szinte minden nap randizni vagy bulizni jársz, minden esély megvan arra, hogy bepasizz a napokban. A párban élőkre romantikus esték, forró lepedőgyűrések, és még kellemes meglepetések is várnak!

Szűz

Az elmúlt heted feszültségekkel teli volt, de most érkezik a várva várt megkönnyebbülés! Újra jut időd önmagadra, és mindarra, amit fontosnak tartasz, jó érzéssel tölt el. Ennek köszönhetően felpörög a társasági életed is. Már rád fér, hogy együttlógj a csajokkal, és elmenj bulizni! De ha a  kollégáid  csábítanak egy kis munka utáni programra, arra is érdemes igent mondani!

Mérleg

Nagyon figyelj oda a héten arra, mennyit költesz, mert hajlamos lehetsz túlzásokba esni, márpedig nem lenne szerencsés, mert hamarosan szükséged lehet arra a pénzre. De nemcsak a pénztárcádra, hanem saját magadra is figyelned kellene. A figyelmetlenséged, kapkodásod balesetveszélyes helyzeteket teremthet!

Skorpió

Eljött a számvetés ideje, Skorpió! Nehéz időszakon vagy túl. Mit tanultál mostanában? Az is nagyon fontos kérdés: kik maradtak melletted rossz időkben? Készen állsz továbblépni, csakhogy újabb kihívás, nehézség vagy láthatáron, és hajlamos vagy a nyakadba venni, hogy hősiesen túléld ezt is, pedig simán el is kerülhetnéd.

Nyilas

A következő napokban kész vagy a teljes megújulásra, Nyilas! Lecseréled a komplett ruhatáradat, felfrissíted a frizurádat, és talán még egy kozmetikai kezeléssel is megleped magad. Ez nemcsak feltornázza az önbizalmadat, hanem a társasági életedet is. Kedvet kapsz a bulizáshoz, meg ahhoz különböző társasági összejöveteleken vegyél részt, ahol új arcokkal ismerkedsz meg.

Bak

A napokban jelentős változásokon megy át a társasági életed. Új csoportokat keresel fel, ahol új barátokra lelsz, de még az is lehet, hogy munkahelyet váltasz. Nagyon zsúfolt napok várnak rád, mert szinte minden napra lesz egy meghívásod. Ugyanakkor a magánéletedben is történhetnek változások, de azokat nem ártana feldolgoznod, semmint a szőnyeg alá söpörnöd.

Vízöntő

Ez a hét arról szól, hogy megtanulj nevetni magadon, amikor bakizol. Ugyanis előfordulhat: néha sikeresen leégeted magadat mások előtt vagy elrontasz dolgokat a melóhelyeden, de ne szívd mellre! Viszont rendkívül élénk társasági életet fogsz élni, nem győzöl majd eleget tenni a meghívásoknak.  

Halak

Családi és otthoni problémák tarkítják a hetedet. Egyes Halak úgy döntenek: ideje elköltözniük vagy minimum szabadságot kivenniük. Ezenfelül sokuk vág bele új tanfolyamba, vagy kezd egyenesen új életet külföldön, mivel rendkívül vágynak a változásokra. Szóval ne fogd vissza magad, tedd azt, ami igazán boldoggá tesz!