A heti horoszkóp szerint a június 3-ai telihold segít valóra váltani a zodiákus tagjainak vágyait! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A június 3-ai telihold reflektorfénybe helyezi azokat az utazási, oktatási vagy spirituális terveket, amiken tavaly ősz óta dolgozol. Ez mind szép, de talán azt kérded, miből lesz  kereted a megvalósításhoz? Ezen a héten olyan forrásokhoz férhetsz hozzá, amik korábban nem álltak a rendelkezésedre, és most viszont végre dőlhet hozzád a pénz!

Bika

Ezen a héten sokat bizonytalankodsz azzal kapcsolatban, mit válassz: azt, ami neked jó, vagy ami a szeretteidnek. Mostanában magabiztosnak, már-már önimádónak érzed magad, és emiatt félsz, hogy cserben hagysz valakit. A 3-i telihold segít elengedni a félelmeket, megtalálni az egyensúlyt, és közben a fókuszban tart téged!

Ikrek

Váratlan hírekre derülhet fény, Ikrek, amikor a Jupiter elsején találkozik az öntudatlan szektorban a sorsdöntő északi csomóponttal. Akár tetszik, akár nem, szembe kell nézned az igazsággal. Bár ez szakítást okozhat egy közeli barátoddal vagy a szerelmeddel, de hidd el: jobb lesz így neked!

Rák

Tökéletes ez a hét az új kapcsolatok kialakítására! A Jupiter június elsején csatlakozik a sorsdöntő északi csomóponthoz a baráti szektorodban, és elsöprő mennyiségű lehetőséget kínál arra, hogy új barátokat szerezz, esetleg támogatókat az ügyedhez, vagy tovább építsd a követő táborodat.

Oroszlán

Egy barátoddal történő ébresztő beszélgetés a hét elején arra ösztönöz, hogy megváltoztasd a proritásaidat. Legyen szó álláskeresésről, lakáskeresésről vagy pasizásról, a legfontosabb összetevő, ami hiányzik mindegyikből, az a saját örömöd figyelembe vétele. A telihold reflektorfénybe helyezi a vágyaidat.

Szűz

Egy új szerződés, karrierlehetőség vagy egy randi elmulasztasa veszteségnek tűnhet ezen a héten, de valójában ez egy álruhás áldás. A telihold rávilágít a magánéletedre, és arra int, hogy a figyelmedet arra fordítsd, amivel az elmúlt hetekben nem foglalkoztál: az otthonodra és a családi életedre.

Mérleg

A támogatás váratlan helyről érkezik ezen a héten, amikor a Jupiter találkozik a sorsdöntő északi csomóponttal a megosztott erőforrások szektorában. Legyen szó anyagi gondokról, érzelmi bonyodalmakról, véget nem érő peches esetekről: a napokban megoldódnak a problémáid.

Skorpió

Manapság rengeteg szerencsés, és kellemes helyzetben találod magad Skorpió, méghozzá a szerelmed, és a barátaid révén. Sokat dob a hangulatodon az is, hogy felmered vállalni magadat. A telihold reflektorfénybe helyez téged, az emberek csodálni fognak, és hirtelen megnő az önbizalmad.

Nyilas

Rengeteg feladatot sóznak rád, és a legszívesebben elmenekülnél. Ez a hét kulcsfontosságú lehetőséget kínál a prioritások meghatározására, és a „nem” kimondásának gyakorlására. Talán soha nem volt még annyira fontos, hogy vigyázz magadra, mint ezekben a napokban, ezért szánj egy délutánt egy fodrászra, vagy menj el egy hosszú sétára a kutyáddal.

Bak

Az Ikrek-szezon mindig is az év rendkívül mozgalmas időszaka számodra, de a telihold kiemeli életed egy nagyon elhanyagolt részét: a testi jólétedet. Nagy szükséged lenne a pihenésre, a szépségnapokra, a minőségi alvásra, hogy saját magaddal randizz. Ne keress több kifogást, add meg magadnak, ami jár!

Vízöntő

Eljegyzési parti, születésnap, babaváró buli, sok izgalmas programod lesz mostanában! A legjobb az, hogy hihetetlenül népszerű leszel, és mindenki látni akar majd. Általában estére teljesen kimerülsz, de boldog, és elégedett is vagy, mert jólesik a figyelem és a törődés, amit kapsz.

Halak

Túl mozgalmasan alakulnak a napjaid, kedves Halak, és nem marad időd a barátaidra. De nem kell ennek feltétlenül így lennie! Ha okosan osztod be az idődet, egyik este sikerül összehozni egy kis összejövetelt, ahol hasznos, és értékes információkat cserélhettek, ezért nem ártana neked is részt venni a találkán!