A heti horoszkóp szerint a Vénusz 8-án a Mérlegbe költözik és megadja azt a zodiákus tagjainak azt, amire éppen szükségük van! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Készülj Kos, mert a Vénusz 8-án a Mérlegbe és a kapcsolati szektorodba költözik, és meghozza neked azt a támogatást, amire szükséged van továbblépéshez. Ez a hatás új baráti vagy üzleti kapcsolatot, de akár egy új Mr. Biget is hozhat az életedbe!

Bika

Uralkodó bolygód, a Vénusz 8-án a Mérlegbe költözik, és további támogatást nyújt a karriered építésében. Az év hátralévő részében az naptárad zsúfolásig megtelt, és bár csábító, hogy a saját problémáidon kívül mindenki másét is kezeld, most magadra kell gondolnod!

Ikrek

Az egyik rokonod átlép egy bizonyos határt azzal, hogy kiadja valakinek egy titkodat vagy durván beleavatkozik az életedbe. Érthető, hogy ez felhúz Ikrek, de előbb nyugodj meg, mielőtt végleg leírod az illetőt.

Rák

A múlt havi fogyatkozások vitás szitukat hoztak az életedbe, de a Vénusz 8-án a Mérlegbe és az otthon szektorába költözik, hogy helyreállítsa a békét. A héten megkönnyebbülést tapasztalhatsz életed minden területén.

Oroszlán

A Vénusz 8-án belép az Oroszlánba, és még több örömöt hoz közeli barátságaidba, a párkapcsolatodba és vidámságot a mindennapjaidba. A héten mindenki maradéktalanul boldoggá tesz.

Szűz

Szerelem jár a fejedben, Szűz. Az elmúlt hetekben annyira rákattantál a Tinderre vagy a társkeresőre, hogy szürreálisnak tűnik, amikor a napokban találkozol valakivel, egy kávézóban vagy bárban.

Mérleg

A Vénusz 8-án érkezik meg a jegyedbe, és jelentős lökést ad az önbecsülésednek. Egészen izgalomba jössz, és készen állsz kilépni a hibernált korszakból. Végre elkezdesz élni és szórakozni, sőt: randizni is!

Skorpió

Még mindig tart a szezonod, és a héten nem kis meglepetések érhetnek! Menjetek szórakozni minél többször a csajokkal, de nemcsak az élményekért, hanem azért is, mert szingliként most akár az igazival is összehozhat a sors.

Nyilas

Úgy érzed, nagyon gáz a barátnőd pasija, de dicséretes, hogy az utóbbi időben megtartottad magadnak a véleményedet. A héten mindez megváltozik, ugyanis a környezeted mindenben kikérheti a tanácsodat.

Bak

Egész októberben szétdolgoztad magad, és bár most már sokkal tisztábban látod a céljaidat és a helyzetedet, úgy érzed: alulértékelnek. Mindez megváltozik, amikor a Vénusz 8-án belép a karriered területére, és egy kihagyhatatlan lehetőséget kapsz.

Vízöntő

Nagy lesz a héten a stressz a melóhelyeden. Segítségre lenne szükséged, de nem tudod, melyik kollégádban bízhatsz meg. Két lehetőséged marad: egyedül nézel szembe a kihívással vagy megmondod a főnöködnek, hogy több időre lenne szükséged.

Halak

Becsúszhat egy váratlan kiadás, amit katasztrófának tűnik, és azonnal agyalni kezdesz azon, hogyan juthatnál egy kis plusz pénzhez. Szerencsére a sors nagylelkű lesz hozzád, és lehetőséget teremt arra, hogy visszaszerezd azt, amit ki kellett adnod.