A heti szerelmi horoszkóp szerint a Skorpió szezon kezdete 23-án, és a részleges holdfogyatkozás a Bikában 28-án teljesen átírhatja a zodiákus tagjainak szerelmi életét. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ez a hét a változásokról fog szólni, Kos. Egyre jobban érzed, hogy megváltozol, és a párkapcsolatról való gondolkodásod is. Függetlenül attól, hogy ez egy kapcsolat végét vagy kezdetét jelenti, esetleg egyszerűen csak megváltozik, a napokban fordulóponthoz érkezel a szerelmi életedben.

Bika

Ahogy beköszönt a Skorpió-szezon, végre megérted, miért történek bizonyos dolgok a szerelmi életedben. A Skorpió uralkodik a romantikus kapcsolatok és a szerelem felett, és segít megteremteni azt a szenvedélyes, érzelemgazdag köteléket, mint amire vágysz. Ez nemcsak a párban élőknek jó hír, hanem a szingliknek is! 

Ikrek

Ha csak nem valami rettenetes dolgot követ el a pasid, törekedj a megbocsátásra, mert lehet még olyan a kapcsolatotok, amilyenre vágysz. Ugyanezt kellene gyakorolnod akkor is, ha nemrég törték össze a szívedet. Amikor ezt megteszed, eltávolítod azokat a falakat, amik távol tartanak attól a szerelemről, mint amilyenre vágysz.

Rák

Ahelyett, hogy azt éreznéd Rák, sosem leszel igazán boldog, hacsak nincs pasid, vagy ha a dolgok nem javulnak a jelenlegi kapcsolatodban, inkább magadra koncentrálj. Ha arra fókuszálsz, ami örömet és boldogságot okoz számodra, akkor automatikusan jobbá válik a párkapcsolatod, és a szerelem is hamarabb rád talál!

Oroszlán

A házasság gondolata az, ami nem megy ki a fejedből, de még a családalapítás vágya is felmerülhet benned. De fontos, hogy szívből vágyj ezekre, és ne így akard magadhoz láncolni a pasidat. A szinglik megismerkedhetnek egy sráccal, aki hasonlóan gondolkodik, mint ők, így akár hamarosan már együtt romantikázhatnak

Szűz

Ahelyett, hogy azon paráznál Szűz, hogyan szervezd meg a jövő évi nyaralást, vagy mennyi feladatod van a melóban év végéig, inkább a párkapcsolatodra fókuszálj. Mostanában elhanyagoltad a szerelmedet, eltávolodtál tőle, és ha nem akarod, hogy elhidegüljetek egymástól, ideje lépéseket tenni az ügyben.

Mérleg

Tiszteletben kell tartanod a saját vágyaidat, hogy megteremtsd a kívánt kapcsolatot. Nem kell beletörődni abba, ami van, nyugodtan lehetnek kéréseid. A pasid sokkal nyitottabb, mint gondolnád. A szinglik se adják lejjebb az igényeiket, megéri még egy kicsit tovább keresgélniük, és meg fogják találni álmaik pasiját. 

Skorpió

Szemet szúrnak, milyen hibákat követtél el a korábbi kapcsolataidban, és ez segít jobban kommunikálni a vágyaidat. Párban élőként ez jelentős előrelépést hozhat a kapcsolatodban, míg szingliként azt veheted észre, hogy a tökéletes pasi végig az orrod előtt volt. 

Nyilas

Ahelyett, hogy új karrierrel, barátságokkal vagy célokkal vonnád el a figyelmedet, nézz szembe azzal, ha elégedetlen vagy a kapcsolatoddal. Még van esély arra, hogy javuljanak a dolgok köztetek, de arról most kellene beszélned a pasiddal. A szinglik se meneküljenek, hanem kezdjenek el ismerkedni, és már a héten kellemes meglepetés éri őket. 

Bak

Hosszú volt az út, de végre ott vagy, ahol lenned kell. Borzasztó szívfájdalmakat szenvedtél él Bak, és most készen állsz arra, hogy új életszakaszba lépj. Szingliként már képes vagy továbblépni, és ismerkedni, míg párban élőként a megbocsátást követően új korszak veszi számotokra kezdetét. 

Vízöntő

Komoly változások történnek a szerelmi életedben. A pasid váratlanul komolyra akarja fordítani köztetek a dolgokat, és az is lehet, hogy hamarosan bővülni fog a kis családotok. Az egyedülállók pedig rátalálhatnak arra a srácra, akiről egész életükben álmodoztak.

Halak

Úgy érzed, kimerült a kapcsolatod, és abból is eleged van, hogy pasid nem adja meg azt, amire vágysz. De szakítás előtt érdemes lenne adni magatoknak még egy esélyt, mert a Bika holdfogyatkozás segíthet komolyra fordítani a dolgokat köztetek. A szinglik is tegyenek még egy próbát a társkeresőn, adjanak lehetőséget a szerelemnek, hogy rájuk találjon.