A heti szerelmi horoszkóp szerint Halloweenkor bepasizás várható, de aztán november első hete keményen odacsap a nem működő kapcsolatoknak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten végre rájössz, mire van szükséged egy kapcsolatban. Szingliként ez nagy segítségedre lesz majd randizásnál, párban élőként viszont a felismeréstől függően azt üzenik a csillagok: ne kapkodd el a döntést. Akár a pasiddal maradsz, akár nem, a hét vége felé teljesen új irányt vesz a  szerelmi életed.

Bika

Jelentős átalakuláson mész keresztül a napokban, Bika. Szingliként ez komoly külső és belső változásokkal járhat, ami segít abban, hogy egyedül is jól érezd magad. Párban élőként pedig vár rád egy nagy döntés: a pasiddal maradsz vagy inkább továbblépsz, mivel erősen motoszkál benned az érzés, hogy kinőtted a kapcsolatot.

Ikrek

Lehet olyan a kapcsolatod Ikrek, amilyennek megálmodtad, de ehhez bizony az kell, hogy felfedd a vágyaidat Mr. Big előtt. Sokkal nagyobb hajlandóságot mutat majd a vágyaid megvalósítására, mint azt gondolnád! A szinglik ki ne hagyják ki a halloweeni bulit, mert az egyik maszk alatt találhatják meg álmaik pasiját!

Rák

Megváltoztak a prioritásaid, jobban magadra koncentrálsz és tiszteled az álmaidat. Megtanultad, hogy nem áldozhatod fel magadat másért. Ez most szingliként kifizetődik, és megtalálhatod azt a srácot, aki minden kritériumodnak megfelel. Ha pedig foglalt a szíved Rák, akkor váratlanul elkezd a szerelmed álompasiként viselkedni.

Oroszlán

A héten olyan események történnek, amik elősegítik a lelki gyógyulásodat. Éppen ezért, ha egy halloweeni buliban megismerkedsz egy sráccal, aki megtetszik, ne zárd el a szívedet, hanem adj neki egy lehetőséget arra, hogy meghódíthasson. A párban élők viszont régóta küzdenek azzal, együtt maradjanak-e a pasijukkal vagy. A napokban megérkezhet a válasz erre a kérdésre!

Szűz

Hagyd, hogy a szerelem magával ragadjon, Szűz! Megismerkedsz valakivel, aki mély benyomást tesz rád, mégsem mersz belevágni az ismerkedésbe, pedig azt kellene tenned! A párban élők kapcsolata most még jobb lehet, ha képesek együtt szintet lépni az imádottjukkal. Ha a srác nem hajlandó dolgozni a kapcsolaton, akkor el kell gondolkoznod azon: talán mégsem ő az igazi.

Mérleg

Sokkal egészségesebb döntéseket hozol a szerelmi életedben. Szingliként kétszer is meggondolod, kivel randizol, és ez hamarosan kifizetődőnek bizonyul! A foglalt Mérlegek most kezdik el meghúzni a határaikat és kiteríteni a lapjaikat a pasijuk előtt. A reakciója fogja meghatározni azt, lesz-e folytatás vagy inkább elválnak útjaitok.

Skorpió

Ne várj arra, hogy egyszer megváltozik a pasid. Ha elégedetlen vagy, akkor teregesd ki minél előbb szennyest, mert ha nem hajlandó változni, akkor ne hagyd, hogy az idődet rabolja. A szinglik legyenek résen, mert az univerzum elvezetheti őket az igazihoz, és talán épp egy halloweeni összejövetelen talál rájuk a szerelem!

Nyilas

Nemrég összetörték a szívedet, vagy még nem vagy túl az exeden? Nos Nyilas, ez hamarosan megváltozik, mert a héten jelentős gyógyulást tapasztalhatsz, ami segít abban, hogy újra kinyisd a szíved. Amennyiben az utóbbi időben nem alakult túl fényesen a párkapcsolatod, számíthatsz arra, hogy megoldódnak a gondjaitok, és végre egy következő szintre léphettek.

Bak

Ki kell találnod a héten, van-e értelme a továbbiakban a kapcsolatodnak vagy nincs. Ne várd, hogy más dönt helyetted vagy az idő megoldja a dolgot. A szinglik pedig akár szeretnék, akár nem, egy jóképű srácnak sikerül megdobogtatni a szívüket, akivel villámgyorsan komolyra fordulhatnak a dolgok.

Vízöntő

Ez a hét óriási önbizalomlöketet ad neked, ami nemcsak a pasizásban lehet a segítségedre, hanem abban is, hogy párban élőként kimerd mondani a vágyaidat és meghúzd a szükséges határokat. Végül akár a pasid mellett, akár továbblépsz, meg fogod kapni azt a kapcsolatot, amit mindig is megérdemeltél.

Halak

Lehet olyan a szerelmi életed Halak, mint amilyenre vágysz. Be is bizonyítja a szerelmed, aki a napokban olyan ajándékkal lep meg, amitől leesik az állad. Hamarosan komolyra fordulnak a dolgok köztetek. A szingliknek sem kell sokáig várniuk az igazira, ugyanis egy társkeresőn összeismerkedhetnek egy ígéretes sráccal.