Ha halloween körmökről van szó, akkor minél extrább, annál jobb! A sok kacifántos forma és nehéz körömfestési mód között azonban nehéz eligazodni (a megvalósításról nem is beszélve), ezért ha idén inkább nem profi körmösre, hanem saját magadra bíznád a halloweenes manikűr megvalósítását, jó helyen jársz! Most szuper egyszerű ötleteket adunk arra, hogy kevés felszereléssel, abszolút kezdőként is tök jó körmöket készíthess magadnak DIY otthon, a halloween alkalmából!

KÖRÖMMATRICÁS FEKETE

A legegyszerűbb halloween manikűr, amit bárki meg tud otthon csinálni az nem más, mint a sima, körömmatricás változat. Nem kell más hozzá, mint egy fekete körömlakk (vagy fehér, ha éppen az tetszik) és a körmösboltokban is kapható halloween mintájú körömmatrica, amiket ráragasztva pillanatok alatt varázsolhatsz magadnak szuper manikűrt! 

SZELLEMES FRANCIA 

Ha a körömmatricák nem a barátaid, akkor is vannak még egyszerű halloween manikűrök: ehhez a szellemes franciához például csak egy vékony, tűhegyes körömecset kell, hogy a klasszikus francia manikűrödet minimális befektetéssel tudd átalakítani kis szellemekké. Két fekete pöttyös és egy trapéz alakú szájat akár filcces is rá tud rajzolni, de hidd el, körömlakkal sem olyan nehéz!

SZIMPLA PÓKOS

Ehhez már egy kicsit nagyobb türelem kell, de a szimpla pókos manikűr megfestéséhez sem kell nagy körmös-tudás. Te döntöd el, hogy mekkora pókokat szeretnél rárajzolni a körmeidre: minél kisebbek, annál nehezebb lesz a felfestésük/felrajzolásuk, de ugye a kicsik sokkal élethűbbek... Egy fekete pont legyen a pók teste, az oldalaira pedig húzz 3-3 megtört lábat és már kész is! 

CUKI SZEMES

A cuki szemes manikűrt egyszerűbb megvalósítani, mint gondolnád! Fogj egy átlátszó, csillogó körömlakkot és kend át vele a körmeidet, utána pedig egy fehér körömlakkal rajzold két ovális alakú pöttyöt a körmeidre. Ezekbe aztán rakj egy-egy fekete pöttyöt és már készen is vannak a cuki szemek! Még tartósabb lesz a végeredmény, ha a végén egy réteg fedőlakkal is átkened a manikűrödet.

FEKETE CSILLÁMOS

Ha abszolút nem akarsz különböző minták és alakok felfestésével bajlódni, akkor érdemes beszerezned egy mágneses körömlakkot vagy egy extrém csillogó fedőlakkot, amit a sima fekete körömlakkodra rákenve a kedvedre tudsz rétegezni! Minél csillámosabb és fényesebb a végeredmény, annál jobban fog kinézni. Csupán arra kell figyelned, hogy a lakkok száradjanak meg, miután nekikezdenél a következő rétegnek!

Via