A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők elmélyítik a kapcsolatukat, miközben a szinglik szerencsésnek bizonyulnak a szerelemben. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos 

Fontos döntést kell meghoznotok a szerelmeddel. A pasid mindenben támogatni fog ezen a héten, és teljesíti a kéréseidet. Még a karrieredben is számíthatsz a segítségére. Ezenkívül zöld utat kapnak az utazással kapcsolatos terveitek is, és hamarosan újabb kalandban lesz részetek.

Bika

Ezen a héten romantika és szenvedély lesz a levegőben, Bika. Ha van pasid, ismét fellobban a vonzalom tüze. Készülj a forró élményekre, és arra, hogy kísérletező kedvetekben lesztek. Amennyiben egyedülálló vagy, a sors véletlenek sorozatának álcázva, de összehozhat az igazival.

Ikrek

Ez a hét tele van lehetőségekkel. Ha már megvan a Nagy Ő, kellemes meglepetést okoztok egymásnak, és képesek lesztek megújítani a kapcsolatotok szikráját. A szinglik ellenállhatatlan vonzódást érezhetnek valaki iránt, és az illető teljesen rabul ejti őket. Engedd, hogy a kíváncsiság vezessen, de azért ne csinálj őrültségeket!

Rák

Fontos, az életeteket megváltoztató döntéseket kell meghoznotok a szerelmeddel, akivel mostanában még több időt tölthettek együtt. Sőt, egyes Rákok pasija pénzhez juthat, és ez pozitív hatással lesz a kapcsolatra, mivel több lehetőségük lesz élni. A szingli a Tinderen keveredhetnek bele vad flörtölésbe.

Oroszlán

A párban élőknek érdemes lenne dolgozniuk azon, hogy visszatérjen a tűz a kapcsolatukba. Ez a hét remek lehetőségeket kínál az új dolgok kipróbálásához. Akár olyan dolgokra is vevők lesztek, amikre korábban nemet mondtak volna. A szingli Oroszlánok erősen vonzódnak valakihez. Úgy érezhetik, még sosem találkoztak hasonló pasival.

Szűz

Tölts több időt Mr. Biggel, ha teheted. A minőségi időnek köszönhetően sokat erősödik a kapcsolatotok, és sokkal boldogabbak lesztek. Azért ügyelj arra, hogy a nagy szerelemben úszva ne hozz elhamarkodott döntéseket. Ez a szinglikre is igaz lehet, és kétszer is gondolják meg, kivel jönnek össze.

Mérleg

Ez a hét arról szól, hogy ápoljátok a kapcsolatotokat, Mérleg. Hallgasd meg a szerelmedet, és légy nyitott arra, amit szeretne megosztani veled. Együtt képesek vagytok mindenféle probléma megoldására. A szinglik gyengéd érzelmeket kezdhetnek táplálni egy közeli barátjuk iránt.

Skorpió

A napokban sikerül ismét felfedeznetek egymás testét és lelkét. Olyanok lesztek az imádottaddal, mintha még csak most jöttetek volna össze. Az újdonság érzése egy egészen szintre emelheti a kapcsolatotokat. A szinglik megismerkednek egy titokzatos pasival, aki mágnesként vonzza őket.

Nyilas

Szinte tökéletes hét elé néztek Nyilas. A pasid csupa jó hírt hozhat haza, miközben élvezitek az őszies időt és kirándulni jártok, de legalábbis kiélvezitek a jó időt valahol a szabadban. Az egyedülállók most nem kisebb meglepetésre számíthatnak, minthogy rábukkannak a lelkitársukra.

Bak 

Sokkal nyíltabban és őszintébben kommunikáltok egymással az imádottaddal. Sokszor meg is lepődhetsz azon, mennyi közös van bennetek, és több új dolgot is megtudhatsz róla. Amennyiben szingliként randid lesz, pozitív élményben lesz részed, és úgy tűnhet: sikerült kifogni a Nagy Ő-t.

Vízöntő

Tervezzetek különleges pillanatokat a szerelmeddel, amik lehetővé teszik, hogy együtt szórakozzatok, és új dolgokat próbáljatok ki, melyek feldobhatják a kapcsolatotokat. A szinglik megismerkednek valakivel, aki ugyanarra vágyik, mint ők, és néhány beszélgetést követően egymásba szerethetnek.

Halak

Igazán örömtelinek bizonyul a napokban a szerelmi életed, főleg azért, mert a héten megkérheti a pasid a kezedet, vagy más rendkívül romantikus meglepetéssel készülhet. Ám ettől függetlenül is érezhetően sokat változik a kapcsolatotok pozitív irányba. A szinglik türelme és kitartása kifizetődik, mert sikerül meghódítaniuk a kiszemeltjüket.