A szerelmi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai megtalálják a módját annak, hogy elnyerjék a kiszemeltjük szívét vagy megkapják azt a pasijuktól, amire vágynak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bármilyen beszélgetést is folytatsz a szerelmeddel, azt fogod tapasztalni: rendkívül sikeres. Jóformán most bármire rá tudod venni, miközben élvezed a maximális figyelmet tőle. A szinglik pedig azt vehetik észre, valaki rettentően vonzódik hozzájuk, és mindent megtesz azért, hogy elcsábítsák őket. Ha nincs ellenükre az illető, akkor hagyják magukat, mert felejthetetlen élményekben lesz részük!

Bika

szerelmi életed  valamiképpen a spiritualitásnak köszönhetően virágba borul. Talán megismerkedsz valakivel egy meditációs tanfolyamon, a jóga órán vagy egy izgalmas előadáson. A párban élők kapcsolata is sokat fejlődik a hétvégén egy új és meglepő élmény miatt, ami közelebb viszi őket egymáshoz. Talán még a tantrikus szexben is elmélyedtek!

Ikrek

Ha már kapcsolatban vagy, akkor azt tapasztalhatod, a szerelmed rengeteget tesz a kapcsolatért, és kifejezetten dolgozik a boldogságodért, meg hogy elégedett legyél vele. Amennyiben még keresed az igazit, nincs más dolgod, mint kimozdulni otthonról, beülni valahova a barátaiddal vagy buliba menni, és bekapcsolódni egy beszélgetésbe. Nagy meglepetésben lehet részed!

Rák

Olyasmi történhet veled Rák, ami felszámol bizonyos akadályokat a szerelmi életedben. Például megszűnik egy gát, ami eddig elválasztott attól, akit titokban szeretsz, esetleg titkolnotok kellett a kapcsolatotokat. Vagy párban élők esetén ez azt jelentheti, hogy a jegy szülötteinek szerelme készen áll házasságra, esetleg a gyerekvállalásra. Megnyílik a jegy szülöttei előtt az út, amire régóta vágytak!

Oroszlán

Érdekes beszélgetésbe kezdhetsz, miközben sorban állsz az élelmiszerboltban, vagy arra vársz, hogy átvedd az ételrendelést. Most tényleg igaz: bárhol megismerkedhetsz a leendő szerelmeddel, akivel hosszas beszélgetést folytathatsz már az első randi előtt! A párban élők pedig készüljenek, mert a  pasijuk  egy fontos dolgot szeretne velük megvitatni. Ezt olvasván már zúgnak a harangok a fejedben, ugye?

Szűz

A szinglik lehetőséget kapnak arra, hogy meghódítsák a kiszemeltjüket. Valami olyat mondhatnak vagy tehetnek, amellyel egyből megnyerik a szerelmüket. Éppen ezért bízzanak az ösztöneikben, ne fogják vissza magukat! A párban élők is hasonló lehetőséget kapnak. Esélyt arra, hogy rávegyék a  pasijukat  egy utazásra, az összeköltözésre, vagy valami olyanra, amire nagyon vágynak.

Mérleg

Ha szeretnél hatni a pasidra, Mérleg, akkor ne ugyanazt az érvelést folytasd, mint az elmúlt hetekben. A jelenlegi égi energia arra késztet, hogy más módon közelítsd meg az egész témát. De ne aggódj; a válasz hirtelen fog érkezni, és szerencsére pozitív fejleményre számíthatsz! Ez nemcsak a párban élőkre vonatkozik, hanem a szinglikre is, akik végre összejöhetnek azzal, aki annyira tetszik nekik.

Skorpió

Megosztasz a pasiddal egy gondolatot, ötletet vagy éppen bepróbálkozol a kiszemeltednél, és olyan választ, reakciót kapsz, amire a legkevésbé számítanál. De az is lehet, hogy a hétvégén  megismerkedsz valakivel, aki olyan, mintha egy idegen bolygóról érkezett volna, mégis rettentően vonz. Ne is próbáld befolyásolni magadat és lebeszélni rólad, inkább ismerkedj meg vele közelebbről!

Nyilas

Egész hétvégén ragyogó formában leszel, Nyilas. Ha randira vagy buliba mész, semmi dolgod nincs, mint önmagadat adni - meg persze szexi rucit ölteni -, ugyanis mágnesként vonzod magadhoz a potenciális partnereket. A pasid is biztosít arról, úgy szeret téged, ahogy vagy, és nem szeretné, ha megváltoznál. Olyan dolgokat mondhat - esetleg tehet -, amivel könnyekig hathat téged.

Bak

A hétvégén a szerelmed úgy dönt, meglep téged azzal, hogy elvisz valahova, és ez teljesen váratlanul ér téged. Ez nemcsak különleges élmény lesz, de újra fellobbanthatja köztetek a lángot, amely az utóbbi időben kissé lecsillapodott. Továbbá érdeklődni kezdhet egy olyan téma iránt is, amely kedves a szívednek. Ha pedig egyedülálló vagy, végre randira hívhat a kiszemelted!

Vízöntő

Meglehet, te úgy készülsz, hogy romantikus, meghitt napokat töltesz a pasiddal. Ám a sorsnak is megvannak a maga tervei! Ne aggódj, ez nem jelent rosszat, inkább azt: izgalmas, nem mindennapi élményekben lesz részetek. Sőt, ez lehet az egyik legemlékezetesebb hétvégétek! A szinglik pedig inkább csak  flörtölni  fognak a napokban, semmint komolyan belemerülni a pártalálásba.

Halak

Rajtad a sor, neked kell pozitív visszacsatolásban részesíteni a pasidat! Meglehet, valamilyen okból kifolyólag bizonytalannak érzi magát. Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy nagyot lendítsetek a kapcsolatotokon, és erősebbé váljon. A szinglik viszont nincsenek ismerkedős hangulatban, szívesebben lógnak a barátaikkal, vagy vonulnak el az otthonukban egy jó könyv társaságában.