A hétvégi horoszkóp szerint az őszinteség a kulcs a vágyak megvalósulásához, és a problémák megoldásához. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nem kis meglepetés éri a Kosokat: valaki bevallja az irántuk való érzéseit. Szingliként ez nagy örömmel járhat, főleg, ha tetszik az illető. De párban élőként komoly fejtörést okozhat egy ilyen szitu, mert a szíved kétfelé kezdhet húzni. Lesz min gondolkodnod a napokban!

Bika

A szerelmed izgalmakra és kalandokra vágyik. Nagy szerencse, ha te is, mert akkor rengeteg új élményt szerezhettek a hétvégén. De lesznek Bikák, akiknek semmihez sincs kedvük, csak pihenni, és emiatt összekülönbözhetnek a pasijukkal. Mi lenne, ha kompromisszumot kötnétek veszekedés helyett?

Ikrek

Van valami, amiről komolyan szeretnél beszélni a pasiddal? Akkor azt erre a hétvégére időzítsd! Bármi is legyen az, könnyen meg tudjátok dumálni, és szükség esetén megoldást találni rá. A szinglik legyenek bátrak, merjenek szerelmes üzit dobni annak, aki tetszik nekik, mert pozitív választ kaphatnak!

Rák

Ha úgy érezted az utóbbi időben, hogy túl sokat adsz, de semmit sem kapsz, és egyre jobban csak lehúz a pasid, a hétvégi események következtében végleg betelhet a pohár, és úgy dönthetsz: véget vetsz a kapcsolatnak. Légy őszinte magaddal, és az embereddel is, mert így lesz jobb mindenkinek!

Oroszlán

A következő napok lehetőséget kínálnak arra, hogy új alapokra helyezzétek a kapcsolatotokat a Rómeóddal. Ehhez főleg őszinteségre van szükség, hogy bemerjétek vallani az érzéseiteket, és a véleményeteket. A szingliket egy bulin elragadhatja az „élj a mának” hév, és meglepő fordulatot vehet az estéjük.

Szűz

Szingliként megismered ezen a hétvégén a lelki társadat. Azonnal megtaláljátok a közös hangot, és maximálisan biztonságban fogod érezni magadat mellette. A párban élők váratlanul félreléphetnek, és utána könnyen hazugságok hálójában találhatják magukat. Biztos ezt akarod, Szűz?

Mérleg

Most már kétszer is meggondolod Mérleg, hogy kivel kezdesz, és ezt nagyon jól teszed! Ennek köszönhetően már a hétvégén elkerülheted a csalódást. A párban élők frusztráltak lehetnek a pasijuk miatt, aki észre fogja venni, hogy valami nem stimmel. Mondják meg neki őszintén, nem lesz belőle baj!

Skorpió

Az utóbbi időben vegyes jeleket kaptál Mr. Bigtől, és elbizonytalanodtál a kapcsolatotokat illetően. Ahelyett, hogy erőszakkal próbálnád meg kihúzni belőle, mi a baja vagy kényszeredetten igyekeznél helyrehozni a dolgokat, az lenne a legjobb, ha egyenes, őszinte, és higgadt beszélgetést kezdeményeznél vele.

Nyilas

Csodálatos hétvégét tölthetsz a pasiddal! Legalábbis mindaddig, amíg nem próbálsz meg helyette cselekedni vagy dönteni. Ugyanis hajlamos lehetsz azt hinni, hogy tudod mi a jó neki, és úgyis beleegyezik, de ebből kisebb-nagyobb összezördülések adódhatnak, és beárnyékolhatják a romantikus napjaitokat.

Bak

Szeretnél valamit kipróbálni, de nem tudod, mit szólna hozzá a pasid? Bármi is legyen az, érdemes lenne beszélned vele róla, semmit sem veszíthetsz! Talán nem gondolnád, de sokkal nyitottabb, mint hinnéd! A beszélgetésből az is kiderül, hogyan lát téged, és nagyon meg fogsz lepődni, azon, amit hallhatsz!

Vízöntő

Megdöbbentő üzenetet kaphatsz, Vízöntő! Nehezedre esik feldolgozni, pedig azt jelenti, aminek látszik: a pasi szeret téged! A szinglik számára ez egy szerelmi történet kezdete lesz. De most még a párban élők kapcsolata is új, és izgalmas szakaszba lép, akik szintén megnyugodhatnak, mert stabil a kötelék közöttük.

Halak

Ne aggódj, Halak! Ha most randizol először azzal, aki tetszik, megnyugodhatsz, mert a vártnál minden sokkal jobban fog elsülni! A párban élők egy szokványos, de mégis romantikus és meghitt hétvégére számíthatnak. Az esti borozgatások alkalmával annyira megnyílhatnak egymásnak, mint még talán soha.