A hétvégi horoszkóp szerint a szakítások vihara söpör át a párkapcsolatokon, de legalább a szinglik számításai bejönnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvégén a pasiddal tiszta vizet öntötök a pohárba, és megdumáljátok, mennyire vagytok boldogok. Ennek fényében hétfőre sokkal erősebb lehet a kapcsolatotok, de ha nem tudtok orvosolni bizonyos problémákat, akkor szakításra kerülhet a sor. A szinglik is legyenek bátrak: hívják randira a kiszemeltjüket!

Bika

Van valaki, akit kitartóan üldözöl a szerelmeddel? Akkor hagyj fel vele Bika! Jobban tennéd, ha másnál próbálnál szerencsét. A párban élők is egyre inkább érzik, hogy lejárt az ideje a kapcsolatuknak, de nehezükre esik szakítani. Alkalmazzák a sebtapasz-módszert: gyors letépés, és nincs több fájdalom!

Ikrek

Úgy érzed, nem jó irányba tart a kapcsolatod, és elhiheted Ikrek: a pasid is érzi. A hétvégén terítékre is kerül a téma, és átrágjátok, tudtok-e még rajta változtatni vagy jobb lenne elengedni egymást. Ha egyedülállóként régóta csodálsz valakit titokban, akkor itt az ideje annak, hogy a tudtára add az érzéseidet!

Rák

Olyan érzésed lehet a hétvégén, mintha a pasid átnézne rajtad. Ez nem szándékos, csak éppenséggel nagyon el van a saját kis világában. Balhézás helyett, próbálj ki valami új módszert annak érdekében, hogy észrevetesd magad! A szinglik pedig ne csak a távolból sasolják azt, aki tetszik nekik, és kezdeményezzenek!

Oroszlán

Arra a következtetésre jutsz: elég a finomkodásból. Drasztikus eszközökhöz nyúlva próbálod megkapni a válaszokat a pasidtól vagy elérni, hogy foglalkozzon a kapcsolatotokkal. Légy óvatos, mert amennyire beválhat az ultimátum feldobása, meg az agresszív fellépés, annyira rosszul is elsülhetnek!

Szűz

Még mindig az exed után epekedsz, Szűz? Akkor itt a lehetőség, amire vártál, mert visszakaphatod! Csak vedd elő a ravasz és merész oldaladat, és tedd meg a szükséges lépéseket! A párban élők viszont sokat agyalnak azon, van-e még értelme a pasijukkal maradni. Meglehet, hétfőre megváltozik a kapcsolati státuszuk.

Mérleg

Egyre uncsibbnak érzed az életedet a pasid mellett. Semmi sem változik, csak egy helyben toporogtok. Újabb lépéseket teszel annak érdekében, hogy felpörgesd a kapcsolatot, de sajnos nem jársz sikerrel. Talán épp emiatt dönthetsz úgy:véget vetsz a kapcsolatnak.

Skorpió

Nemrég megismertél valakit, Skorpió? Minden jel szerint a következő napokban szépen elmélyül a kapcsolatotok. Ha pedig randi előtt állsz, kicsit feszült lehetsz, mert nagyon bejön a pasi, és szeretnéd, ha minden jól alakulna köztetek. Csak ne parázz, add önmagadat!

Nyilas

Egyszer fent, egyszer lent vagytok a pasiddal. Most éppen fent vagytok, így extra romantikus hétvégére számíthatsz! Úsztok a rózsaszín ködben, és pont olyan szerelmesek lesztek, mintha tegnap jöttetek volna össze. Remélhetőleg ez így marad, és még sokáig élvezhetitek ezt az idilli állapotot.

Bak

A szingliknek sikerül egy egészen különleges személyt bevonzaniuk, akivel csodás napokat tölthetnek együtt. Pont olyan romantikus és kalandos lesz, mintha egy romcomba csöppentek volna. A párban élők kemény munkája is kifizetődik, a hétvégén végre minden olyan örömteli és mámoros lesz közöttük, mint mikor összejöttek.

Vízöntő

Már belátod, mit rontottál el korábban. Szingliként így végre újult erővel veted bele magadat a párkeresésbe. Párban élőként viszont sajnos elkéstél azzal, hogy kijavítsd a hibáidat, mert valószínűleg a szerelmed nem vevő rád, aki szeretne továbbállni. Engedd, hadd menjen!

Halak

 A szingliket sajnos kellemetlen, még inkább kiábrándító élmény érheti, mert azt hitték a hercegükből béka válhat az első csók után. Legalább idejében kiderült, és még nem zúgtak bele teljesen! A párban élők kapcsolata hirtelen komolyra fordulhat, amit ijesztőnek találhatnak. Kérjék meg a pasijukat, hogy lassítsanak!