A hétvégi horoszkóp szerint rezegni kezd a léc a párkapcsolatok alatt, és a szinglikre is csalódás leselkedik. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Komoly hullámvölgyeket tapasztalhatsz Mr. Big mellett, ráadásul egyre hevesebbek a vitáitok, emiatt igencsak elgondolkodsz a folytatáson. Sőt, egyes Kosok, akiknek lehetőségük adódik, fontolóra veszik, hogy egy titkos viszonyt is folytatnak a meglévő pasijuk mellett. Ebben az esetben kétszer is gondold át a várható következményeket.

Bika

Ahhoz, hogy megtanulj jól szeretni, gyakorlásra van szükség, és mivel minden kapcsolat más és más, érdemes kitapasztalnod, mi jön be neked és az emberednek. A csillagok arra biztatnak, hogy merj kísérletezni és mutasd ki bátran az érzelmeidet. Ennek hatására még a pasid is meglephet a napokban!

Ikrek

Az érzések kellemetlenek lehetnek, és nehezedre eshet nyíltan beszélni róluk a szerelmednek. Ne hagyd, hogy a félelem megakadályozzon abban, hogy megbeszéld legmélyebb vágyaidat a kapcsolatodban. Az egyedülállóknak is megéri őszintének lenniük azzal, akivel randira mennek.

Rák

Nem mehetsz vissza a múltba, még akkor sem, ha szeretnéd. Ha minden figyelmedet arra összpontosítod, ami tegnap jó volt, nem fogsz tudni a jelenre figyelni és észrevenni a potenciális pasidat. A párban élő Rákok életében pedig feltűnik a régi nagy szerelmük és felébred bennük az egykori szerelem érzése.

Oroszlán

Meg akarod változtatni a kapcsolatodat, de félsz, hogy az imádottad sosem lesz olyan, amilyennek szeretnéd. Még mielőtt szakítanál vele vagy beletörődnél a helyzetedbe, próbálj meg beszélni vele az érzéseidről és a vágyaidról. A szingliket erőteljesen kísérti a múlt, és talán még a leggyűlöltebb exükkel is összefuthatnak.

Szűz

A hétvégén felmerül benned a párterápia gondolata. Úgy érzed, szükségetek lenne valami segítségre ahhoz, hogy jobbá tegyétek a kapcsolatotokat. Minimum egy tanfolyam elvégzésén vagy könyv elolvasását fontolgatod, ami segíthetne javítani a párkapcsolatodon. De most még a szinglik is bölcsen fontolgatni kezdik, hogy az önfejlesztés mely módszerében merüljenek el.

Mérleg

szerelem megváltoztat téged, még akkor is, ha egyszer régen azt mondtad, soha nem változol meg senkiért, ám a megfelelő személy bebizonyíthatja: tévedsz. Ez nem egyenlő azzal, hogy elárulod magad, vagy hogy mindenáron meg akarsz felelni az imádottadnak. Ez egyszerűen azt jelzi, hogy a szíved nyitottá vált a kompromisszumokra.

Skorpió

Egy kissé frusztrálhat, hogy a szüleid vagy a barátaid nem kedvelik a szerelmedet. Még az is lehet, hogy emiatt összetűzésbe keveredsz másokkal. Próbáld megérteni őket, de persze azt tedd, amit te a legjobbnak érzel. A szinglik is hasonló helyzetben lehetnek: a környezetük le akarja beszélni őket egy srácról.

Nyilas

Bizonyos okokból kifolyólag hirtelen hiányozni kezdhet a szinglilét. Talán a barátaidat, a szabadságodat hiányolod. De mielőtt szakítanál ezért a pasiddal, próbálj beszélni vele az érzéseidről, hátha tudtok megoldást találni rájuk. A már eleve szingli Nyilasok pedig izgalmas napokra számíthatnak.

Bak

Most leginkább az anyagiak és a munka miatt kaphattok össze Mr. Biggel. Az lehet a baj, hogy egyikőtök túl sokat költ vagy túl sokat dolgozik. Sokkal könnyebben átvészelhetnétek ezt az időszakot, ha megértőbbek és türelmesebbek lennétek a másikkal szemben, hiszen ezek csak átmeneti nehézségek.

Vízöntő

A legkevésbé sem vágytál távkapcsolatra, de mégis olyan nagy lehet a vágy, hogy belemész. Talán idővel képesek lesztek áthidalni a távolságot. A tartós kapcsolatban élők között kisebb zavar adódhat, ami végül úgy oldódik meg, hogy a Vízöntő bizonyul engedékenynek.

Halak

Talán már kételkedtél abban, hogy valaha is megtörténik, de bizony sor kerül rá! Igen Halak, találkozol a lelki társaddal. A párban élők pedig még közelebb kerülhetnek egymáshoz annak köszönhetően, hogy jobban megértik a másikat, és felerősödik köztük a szerelem.