Akik épp nem veszekszenek, azok szexelni fognak a hétvégén, és a legtöbb szingli csillagjegyre is várnak szexélmények! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Vonzanak az új lehetőségek: új hely, új szexjáték, új pozíció. Most szinte bármit kipróbálnál a pasiddal. Szingliként pedig főleg a pasik vonzanak, és most egy külföldivel is összehozhat a sors az adventi vásárban.

BIKA

Szingliként sokat fantáziálsz egy bizonyos pasiról, aki heves vágyakat ébreszt benned. Párban élőként pedig igazán romantikus hétvégre számíthatsz, tele szenvedélyes lepedőgyűréssel!

IKREK

A Tinderen lógva megismerhetsz egy vonzó pasit, aki felajánlja, hogy hagyjátok ki a randit és ugorjatok a szexre. A párban élő Ikreknél feszültségek várhatók, amit valószínűleg esténként dühös szexszel vezetnek le.

RÁK

Régóta  fantáziálsz  már egy bizonyos dologról. A jó hír az, hogy a hétvégén a pasid végre meg is adja, amire vágysz, talán még kérés nélkül is! A szinglik is fantáziálnak a kiszemeltjükről, és este elalvás előtt még a játékszerüket is elővehetik a valósághű álmodozásért!

OROSZLÁN

Szingliként könnyen találsz most olyan havert vagy ismerőst, aki szívesen átugrik felmelegíteni az ágyadat. A párban élők is önfeledten szeretkeznek, játékosan szórakozva, mintha kisgyerekek lennének, mígnem beüt a krach és összevesznek.

SZŰZ

Vágysz az izgalmasabb nemi életre, de valamiért most a pasid nem kapható az újításra csak a gyors numerákra, ami viszont nem elégít ki téged. Szingliként viszont nagyon is a kedvedre lesz egy pasi, akivel egy bulin ismerkedhetsz meg, és fontolóra veszed, hogy simán ágyba bújj vele.

MÉRLEG

Ez a mostani egy száraz hétvégének ígérkezik, mert feszültség van a levegőben. Lehet, hogy nagy vágyakkal vágsz neki, de sajnos most csak magadra és a szekrényedben lapuló játékodra számíthatsz!

SKORPIÓ

A hétvégén megdöntöd a saját maszturbációs rekordodat! Óriási a szexuális vágy benned, kísérletező hangulatban is vagy, szóval te is meglepődsz azon, hogy hányszor okozol gyönyört magadnak.

NYILAS

Kész szexistennő leszel a hétvégén, a pasid képtelen lesz neked ellenállni. Még azt is megengedi, hogy kiéld rajta a titkos vágyaidat és valami vad dolgot tegyél! A szinglik is élvezhetik a hatalmukat: bárkit az ágyukba csalhatnak.

BAK

A következő napokban fasírt lesz a párban élők között, de megvan az esélye annak, hogy egy romantikus békülős szex segít helyrebillenteni a kapcsolatukat. A szinglik viszont nem találnak senkit, aki megmozgatná őket.

VÍZÖNTŐ

A szinglik vonzódni kezdenek egy barátjukhoz, és addig-addig csábítják, mígnem sikerül az ágyukba csalniuk. Csak meg ne bánják! A párban élők meglepve tapasztalják, hogy bejön nekik egy bizonyos szexfajta, és egész hétvégén kísérletezhetnek!

HALAK

Szingli Halakként könnyű  flörtökre  számíthatsz, bármerre is jársz! Párban élőként pedig fülledt élményekben lesz részed, a pasid meglepő gyönyöröket képes okozni neked!