Izgalmas szexélmények várnak a csillagjegyekre! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

Kos

A hétvégén magad is meglepődsz azon, mennyire kívánod a szexet. Ha van pasid Kos, akkor még őt is lesokkolhatod a gigászi szexuális étvágyaddal. Szingliként viszont légy óvatos, mert hajlamos lehetsz belerohanni olyannak a karjaiba, akiébe nem kellene!

BIKA

Szenvedélyes, valamint romantikus élmények várnak rád a következő napokban, pont, mint a nagykönyvben! Pont erre van szükséged, mert kiemelten fontos számodra, hogy a tested és a lelked is szeretve legyen. Most mindent megkapsz, Bika!

IKREK

A következő napokban új, izgalmas élményekben lesz részed önkényeztetés terén. Megjön a bátorságod ahhoz, hogy kipróbálj pár olyan módszert, amiről azt mondják, hogy vad orgazmuscunamit ígér. Párban élőként talán még a pasidat is megtanítod némelyik fogásra!

RÁK

Szingliként mágnesként vonzod magadhoz a pasikat! Simán lehet egyéjszakás kalandban részed, ha úgy kívánod! Párban élőként viszont megleped a Rómeódat a szándékaiddal, mikor értésére adod, hogy kipróbálnád az anális szexet, vagy egy új pózzal kísérleteznél. Csak tessék!

OROSZLÁN

A hétvégén úrrá lesznek rajtad a szexuális vágyaid, a pasid legnagyobb örömére. Olyan leszel, mint egy tüzes vadmacska! Kétségkívül te leszel a domináns fél, és kiélheted a különböző vágyaidat a szerelmeden. Szingliként sem gyakorlod az önmegtartóztatást, és szinte biztosan kerítesz egy szexpartnert!

SZŰZ

A párban élőkre különösen forró napok várnak, erotikában nem lesz hiány! Nemigen fogják elhagyni a hálószobát. A szinglik esetén felmerül annak lehetősége, hogy ágyba bújjanak egy barátjukkal. Kétszer is vegyék fontolóra, biztosan ezt akarják-e!

MÉRLEG

Te leszel a főnök a hálószobában, az lesz, amire csak vágysz! Most légy bátor Mérleg, és kívánj! Eleinte talán bátortalan leszel, de ahogy elkezdenek megvalósulni a vágyaid, meglepő mennyire belejössz majd! A szinglik túl fáradtak a vadászgatáshoz, így inkább magukkal romantikáznak otthon.

SKORPIÓ

Kissé feszült leszel a napokban, ami előhívja belőled a harcos amazont. Ez azt jelenti, hol veszekedtek, hol pedig vadul szexeltek az embereddel! A szingliknek viszont egy kiábrándító randi után elmegy minden kedvük a szerelemtől és a szextől.

NYILAS

A hétvégén adódhat némi kapcsolati zűr nálatok, ami most nem biztos, hogy békülős szexben forrja magát, így viszont eléggé viharos napok várnak rátok. Az egyedülállók viszont nem haboznak megragadni a kaland lehetőségét egy szexi idegennel, aki valószínűleg jó választásnak is bizonyul.

BAK

A következő napokban megnő a szexuális vágyad. Párban élőként számíthatsz az élménydús hétvégére, mikor talán még a bilincs és a korbács is előkerül a szekrényből. Sőt, most annyira kísérletező kedvetekben lesztek, hogy engedtek a vágyaknak, és egy nagyon szokatlan helyen estek egymásnak!

VÍZÖNTŐ

Rengeteg lehetőséged lesz ismerkedni a napokban kedves Vízöntő, és nagy eséllyel rád is talál a szerelem. Nem kizárt, hogy egy-kettőre felforrósodnak a dolgok köztetek, és az ágyban találjátok magatokat. Érdekes módon a párban élők visszafogottabbak lesznek, most inkább csak meghitten összebújnak, semmint szerelmeskednek.

HALAK

Hajlamos lehetsz a napokban beleugrani egy szeretői viszonyba, annyira elszabadulnak az túlfűtött vágyak közted, és az illető között. Nem csak a szex hajt, talán sokkal inkább a szerelem. Minden esetre bölcsen teszed, ha megfontolod a várható következményeit!