A napi horoszkóp szerint heves érzelmeket tapasztalnak ma a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Lehet, valami nagy projekten dolgozol, ami közelebb visz a céljaidhoz. Ma előfordulhat, hogy elakadsz vagy valamilyen érzelmi blokk megnehezítheti a folytatást. Lassíts, tarts egy kis szünetet, és ne parázz, ez csak átmeneti nehézség!

Bika

Ma hirtelen megnyílik neked néhány ember, Bika. Csodálkozni fogsz a részükről tapasztalt érzelmi áradat miatt. Kiderülhet, hogy valójában mindig is így éreztek irántad, csak korábban valamiért nem mertek megnyílni előtted.

Ikrek

Az utóbbi időben a képzeletedre támaszkodtál, hogy kirángasson a nehéz helyzetekből, Ikrek. Amikor a való világ sötétnek mutatkozik, mindig fordulhatsz a fantáziavilágodhoz. De nem a mai napon, mivel ma fontos, hogy a valóságban legyél!

Rák

Tettél egy ígéretet, kedves Rák, amit be kell teljesítened, és el kell gondolnod, hogyan tudod betartani. Nem árt, ha tudod, hogy most minél többet fektetsz be másokba, annál többet kapsz vissza tőlük a jövőben.

Oroszlán

Ma nehéz választás előtt állsz életed egy bizonyos területén, Oroszlán. Valószínűleg a dilemma abból a vágyból fakad, hogy követni akarod a kreatív sugallataidat, míg a másik oldalad azt mondja: légy gyakorlatias. Mi lenne, ha egyesítenéd a kettőt?

Szűz

Zavarodottság lehet úrrá rajtad, és megnehezíti a következő lépést. Emiatt, olyan szintű stressz és szorongás lehet úrrá rajtad, hogy emésztési zavarok jelentkezhetnek. Ne parázz ennyire, inkább lepd magadat egy masszázzsal!

Mérleg

Véletlenül se hagyd Mérleg, hogy ma túlságosan befolyásoljanak az érzelmeid. Bajba kerülhetsz, ha belekeveredsz egy olyan drámába, ami még csak nem is vonatkozik rád. Határolódj el a mai nap eseményeitől.

Skorpió

Ma ne kételkedj magadban, Skorpió. Váratlanul belopózhat a szívedbe a bizonytalanság és a kétség. Attól még, hogy elsőre valami nem világos, nem jelenti azt: nem megfelelőek a képességeid. Mindaddig, amíg bízol abban, hogy a dolgok jól fognak alakulni, úgy is fognak.

Nyilas

Kreativitásod csúcsán vagy, ezért mindenképpen ápold lényed ezen oldalát. Viszont előfordulhat, hogy nem vát akadályba ütközöl. Próbálj meg nem csüggedni. Ehelyett az a legjobb, ha átgondolod, mit ronthattál el.

Bak

Meglepően jó kedved lesz ma. Az érzések hullámvasútja, amin eddig utazgattál, végre megáll. Szállj le róla, és élvezd a szilárd talaj kényelmét. Tégy egy sétát, és kényeztesd magad valamivel, amit szeretsz – mondjuk egy fagyival vagy egy új könyvvel.

Vízöntő

Ezen a napon rendkívül érzékeny vagy, Vízöntő. A szokásosnál is sebezhetőbbnek érezheted magad. De mit adnak a csillagok, épp ma ismerkedhetsz meg azzal a pasival, aki begyógyíthatja a szíveden található sebeket.

Halak

Légy óvatos, mert valaki csalódást okozhat. Megbízol az illetőben, és az váratlanul elárulhat téged, esetleg leéget fontos emberek előtt. Ha megtörténik a baj, ne menekülj el, inkább próbáld menteni, ami menthető!