A napi horoszkóp óvatosságra int mindenkit, mivel eléggé érzékenyek lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Valószínűleg milliónyi különböző irányba futsz, kedves Kos. Ez egy jó nap arra, hogy kicsit utolérd magad. Mivel egyszerre sok mindennel zsonglőrködhetsz, ezért légy megfontolt és magabiztos.

Bika

Olyan érzésed van, mintha trambulinnak használnák az idegrendszeredet. Kulcsfontosságú ma a kommunikáció, vagyis csendes szenvedés helyett, inkább tedd nyilvánvalóvá mások számára, hogyan érzel.

Ikrek

Ne becsüld alá az emberek érzékenységét bizonyos helyzetekkel kapcsolatban, Ikrek. Talán azt gondolod, meg sem kottyan nekik a kritika, egy bizonyos megjegyzés, esetleg kérés, de épp az ellenkezője derülhet ki.

Rák

Beszélj a barátaiddal a gondjaidról. Mondd el nekik, mi nyomja a szívedet, és hallgasd meg a véleményüket. Jelentős gyógyulás mehet végbe, ha bevallod, mi bánt téged és engeded, hogy segítsenek.

Oroszlán

Szórakoztató nap elé nézel, Oroszlán. Talán moziba, múzeumba mentek a csajokkal, aztán kávézás vagy koktélozás közben kiöntitek a szíveteket. Pont erre van most szükséged, egy kis élményre és lélekápolásra.

Szűz

A pasid ma szabályosan a frászt hozza rá, és megfélemlíthet, és visszavonulásra késztethet. Lehet, csak rossz napja van, és azért viselkedik így, de ha ez egy mérgező kapcsolat, akkor fontolóra kellene venned a kapcsolatok sorsát.

Mérleg

A hangulatod eléggé változó, attól függően, hogy kik vesznek körbe, és milyen helyzetben vagy. Egyik percben sárkánynak érzed magad, a következőben pedig kiscicának. Ma nincs sok esély a középút megtalálására.

Skorpió

Próbálj meg ma nem tölteni túl sok időt egyetlen kérdéssel, Skorpió. Annyira belemerülsz, hogy nehezen fogsz megbirkózni a többi teendőddel, márpedig vannak sokkal fontosabb elintéznivalóid is annál, mint amelyiknél leragadnál.

Nyilas

A barátokkal való dumcsizás ma jót fog tenni a lelkednek, és még a problémáid megoldásában is segíthetnek. Oszd meg velük bátran, mi bánt téged, mert már ezzel is a gyógyulás útjára lépsz.

Bak

Talán észre sem vetted, hogy letértél az utadról, eltávolodtál a célodtól, de ma emlékeztetőt kaphatsz a sorstól. Hatalmas kozmikus erők működnek, és ha kihasználod őket, akkor nemcsak visszatérsz a pályádra, de hamarabb célba is érhetsz!

Vízöntő

Azt gondolhatod, kevesen értenek meg téged. Még ha meg is próbálod elmagyarázni a gondolatmenetedet vagy az érzéseidet, akkor is úgy tűnik, hogy mások csak saját magukkal foglalkoznak.

Halak

Lehetséges, hogy a felszín alatt hatalmi harcok dúlnak, amik kezdenek egyre nyilvánvalóbbá válni. Az első reakciód az lehet: ideges leszel, és még jobban ragaszkodsz a nézőpontodhoz. Nem ártana kicsit rugalmasabbnak lenned.