A napi horoszkóp szerint egy csapásra megváltozik ma a zodiákus tagjainak élete. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Fizikailag, erősnek és energikusnak érezed magad, és készen állsz arra, hogy szinte bármit bevállalj. Ez jó, mert olyan erőteljes kihívások adódhatnak, amik új célt hoznak az életedbe. Elszántan nézel szembe mindennel, ami az utadba kerül.

Bika

Új szintre emelhetitek a kapcsolatotokat a szerelmeddel. Kipróbáltok valami olyan dolgot, ami közelebb visz titeket egymáshoz. Talán a jóga, a meditáció vagy épp a tantrikus szex lesz az, amiben elmerültök együtt.

Ikrek

Izgalom, lelkesedés és céltudatosság töltheti el a lelkedet. Azon agyalsz, honnan erednek, hiszen tegnap óta semmi sem változott igazán. Ne vesztegesd az idődet a csodálkozással – csak használd ki! Valószínűleg a színfalak mögött valami már készül számodra!

Rák

Egy korábban kiaknázatlan tehetség bukkanhat fel. Úgy döntesz, kigyúrod ezt a képességedet, és még valami újat is tanulsz mellé, hogy igazán penge lehess a munkádban vagy akár szakmát válthass a segítségével.

Oroszlán

Egy fontos társasági eseményre kaphatsz meghívást. Olyan fontos emberekkel találkozhatsz, akik valamilyen módon előmozdíthatják a karrieredet, vagy olyan területtel foglalkoznak, ami érdekel téged, és ma könnyedén összebarátkozhatsz velük!

Szűz

Nagyon szeretnél valakinél bevágódni, ezért megváltoztatod a külsődet, hogy tutira menj, és még néhány rucit is beszerzel. Ne aggódj, nem marad el a kívánt eredmény, még abban az esetben sem, ha a pasidat akarod ismét magadba bolondítani.

Mérleg

Készülj Mérleg, mert az elkötelezettség következő szintjére léphettek a szerelmeddel. Úgy dönthettek, hogy ideje van az eljegyzésnek vagy éppen a családalapításnak. Hurrá! Ne lógasd az orrodat, ha szingli vagy, mert hamarosan megismerkedsz valakivel!

Skorpió

A barátoktól begyűjtött információk alapján új célt tűzöl ki magadnak. Bármire is készülsz, mielőtt nekiállnál, derítsd ki, mire van szükséged hozzá. Fennáll annak az esélye: időt veszítesz azzal, hogy egyik helyről a másikra rohangálsz a szükséges anyagok után.

Nyilas

Megismerkedhetsz valakivel, vagy olyannal találkozhatsz, akit rég nem láttál, és az illető lehetőséget kínál a pályaváltásra. Vagy világossá válhat számodra, hogy teljes munkaidőben kell a művészeteddel vagy a hobbiddal foglalkoznod. Csak bátran, Nyilas!

Bak

Ma különösen érzelmesnek érzed magad, Bak, aki szinte mindenre erőteljesen reagál, legyen szó egy szomorú történetről vagy egy cuki cicáról. Rád tör az érzés is, hogy szeretnél többet utazni, és felfedezni a világot. Mi lenne, ha nemcsak álmodoznál róla, hanem meg is valósítanád a vágyadat?

Vízöntő

Furcsa álmaid, „látomásaid” vannak ma Vízöntő, ahogy a tudattalan emlékek felszínre kerülnek. Némelyik olyan régi traumákat és fóbiákat idéz fel, amiket eddig elnyomtál, de most ideje feldolgozni és elengedni őket.

Halak

A társasági események vagy csoportos tevékenységek sok emberrel, közeli barátokkal és alkalmi ismerősökkel hozhatnak kapcsolatba. Lesz köztük egy olyan, aki jelentős változásokat hoz az életedbe.