A napi horoszkóp szerint december első napja megkönnyebbülést és nyugis napot hoz a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Most, hogy a jövőt tervezed, beiratkozhatsz egy tanfolyamra, vagy lefoglalhatod a jövő évi nyaralásodat.  Ezek az ígéretes kilátások segítenek abban, hogy megfeledkezz néhány aktuális kellemetlenségről.

Bika

Kellemes nap vár rád, Bika. Milyen megkönnyebbülés lesz az elmúlt napok feszültsége után! Egy jóbarátod segíthet megfeledkezni minden problémádról, legalábbis, ha hagyod neki, és nem próbálsz meg kitérni a lehetőség elől.

Ikrek

Az utóbbi időben sokat veszekedtél másokkal? Akkor most fellélegezhetsz, mert megszűnnek a konfliktusok. De ma egy látogatás vagy találkozás felvet egy izgalmas rejtélyt, ami nem hagy nyugodni.

Rák

Az elmúlt néhány nap eléggé embert próbáló volt, de végre fellélegezhetsz. Az is sokat dob a hangulatodon, hogy ma bókesőre és forró elismerésekre számíthatsz. Meg fogsz lepődni azon, hogy valójában mennyi csodálód van!

Oroszlán

Az elmúlt napok súlyos nyomása alábbhagyott, és könnyebb szívvel folytathatod a mindennapokat. Viszont a csillagok arra hívják fel a figyelmedet, hogy jót tenne neked egy kis életmódváltás, több mozgással, és kevesebb szénhidrát fogyasztásával.

Szűz

Élvezed, hogy ez a mai ilyen békés, nyugodt nap. Ráadásul sokkal beszédesebb leszel a szokásosnál. Ez lehetőséget ad arra, hogy minőségi kapcsolatot ápolj a szeretteiddel. Viszont piszkosul erősek ma a megérzéseid, ezért érdemes lenne rájuk hallgatni.

Mérleg

Olyan érzésed van, mintha már hétvége lenne, annyira nyugis ez a nap. A mai bolygóenergiák álmodozásra késztetnek, és újra feleleveníted a gyerekkorodat. Nagyon jó érzéssel tölt majd el, és eszedbe juthat néhány régi álmod is.

Skorpió

A mai nap könnyednek ígérkezik, és épp időben, mert már az idegösszeomlás kerülgetett. Mosolyogj, és próbálj kilépni a szokásos rutinodból. Mi értelme ilyen keményen dolgozni, ha csak azzal jutalmazod magad, hogy fáradtan összeroskadsz otthon?

Nyilas

Most, hogy végre túl vagy egy nehéz időszakon, sokat gondolsz egy bizonyos személyre, akit rég láttál vagy régen beszéltetek. Legnagyobb meglepetésedre összefuthatsz vele vagy felhívhat. Ez a sors akarata, Nyilas!

Bak

Lehet, hogy túl komoly vagy mostanában. Akár tudod, akár nem, nagy szükséged lenne a felvidításra. Éppen ezért, ha ma elhívnak valahova, mondj igent, és ne keress kifogásokat!

Vízöntő

A decemberi új szelek elfújják a fekete felhőket, amik mostanában lebegtek feletted. Ebben nagy segítségedre lesznek a barátaid is, akik gondoskodnak ma a kikapcsolódásról. Engedd el magad, Vízöntő!

Halak

Önmagában is öröm számodra, hogy magad mögött tudhatsz egy negatív vagy megterhelő időszakot a mai nap kezdetével. A hab a tortán pedig, hogy egy váratlan helyről pénzhez juthatsz. Már tudod is, mire költöd, ugye, Halak?