A napi horoszkóp szerint érdemes lenne ma rálépniük a fékre a zodiákus tagjainak, és kicsit gondolkodniuk, mielőtt továbbhajtanak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

A melóhelyen ma véletlenül kihallgathatsz egy beszélgetést és olyat tudhatsz meg, amiről nem szabadna tudnod. Nagy lehet a kísértés, hogy ügyet csinálj belőle, de kivételesen talán bölcsebb lenne megtartani a titkot.

Bika

A legjobb módja annak, hogy elkerüld a sérüléseket ma, ha nem keveredsz olyan helyzetekbe, amikben sok feszültség van. Nem vagy köteles támogatni egyik vagy másik oldalt, ezért tarts távolságot, és hagyd, hogy megküzdejenek egymással.

Ikrek

Hatalmas meglepetésben lesz részed Ikrek, mikor rád ír vagy felhív egy nagyon régi szerelmed, esetleg barátod. Lehet, hogy vegyes érzésekkel fogadod, és nem is baj, ha előbb kideríted, milyen szándékkal keresett fel.

Rák

Teljes szívedből hiszel a szólásszabadságban, de a bolygók figyelmeztetnek, ha ma olyan ügy vagy személy mellé állhatsz, ami később valamilyen formában visszaüthet. Kétszer is gondold meg, minek vagy kinek adod a támogatásodat.

Oroszlán

Soha nem rossz ötlet legalább kétszer ellenőrizni a melódat, főleg ma. Ne feledd, hogy a Merkúr retrográdban van, és most minden részletben ott bujkál a kisördög. Ahelyett, hogy most a fejlődésért dolgoznál, inkább a pozíciód megerősítése legyen a cél.

Szűz

Most, hogy az uralkodó bolygód a Merkúr megkezdte retrográd fázisát, a csillagok arra biztatnak: ne csinálj semmit. Legalábbis ne kockáztass, ne most valósítsd meg életed ötletét. Légy türelmes, és várj egy kicsit!

Mérleg

Egyetlen áldozat sem lesz túl nagy számodra a sikerért még akkor sem, ha le kell mondanod egy találkozót vagy izgalmas programot. Szerencsére most tényleg megéri erőfeszítéseket tenned.

Skorpió

Mindennek a nyomon követése herkulesi feladat lesz. Életed percről percre mozgalmasabb lesz, miközben megpróbálsz lépést tartani ezzel a hektikus dologgal, amit életnek hívnak. Légy óvatos, mert a két végén égeted a gyertyát!

Nyilas

A gyors meggazdagodási lehetőségek ritkán olyan jók vagy egyszerűek, mint amilyennek hangzanak. Óvakodnod kell attól, hogy bárki mást mondjon neked, mivel a Merkúr retrográd miatt kényelmetlen szituba kerülhetsz.

Bak

Nem mindig könnyű kimondani, amit gondolsz, és ez most különösen igaz, mivel a Merkúr retrográdban van, és fennáll a lehetősége annak, hogy épp a legrosszabbkor cipzárazod be a szádat. Gyerünk Bak, tudd, mikor kell beszélned!

Vízöntő 

Rengeteg energiád van Vízöntő, de fogalmad sincs, mihez kezdj vele. Egyet se félj, mert az univerzum gondoskodik rólad, és a megfelelő irányba fog terelni, ahol nagyon is szükséged lesz a felgyülemlett energiádra.

Halak

Fennáll a veszély annak, hogy elkezdhetsz ellenséget látni ott, ahol valójában nincsenek is. A világ időnként áruló hely lehet, de nincs jó bizonyíték arra, hogy még a barátaid is ellened fordultak.