A napi horoszkóp szerint még mindig dolgozik a nyugtalanság és belső feszültség a zodiákus tagjaiban. Ideje levezetni! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Te csak kedves vagy másokhoz, de talán fel sem tűnik neked, hogy egyesek a viselkedésedet flörtnek minősítik. Légy óvatos, mert a pasid ma durván kiakadhat, mert azt hiszi, kikezdtél másokkal.

Bika

Oké, talán már mindenkit kipipáltál az ajándéklistádon, de mi van veled? Te is megérdemled az ajándékot, szóval lepd meg magadat valamivel. Nem kell nagy dologra gondolni, tudod: a szándék a fontos.

Ikrek

Bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, vajon hogy érez irántad a szerelmed vagy mik a tervei a jövőre nézve? Mi lenne, ha megkérdeznéd? Ilyen egyszerű, csak hajlamos vagy néha túlkomplikálni a dolgokat.

Rák

Talán nem is számítottál rá, vagy ha mégis, nem gondoltad volna, hogy olyan különleges ajándékkal lep meg a kollégád, mint amivel meg fog. Még az is lehet, hogy elérzékenyülsz. Az ajándéka még közelebb hozhat titeket egymáshoz.

Oroszlán

Úrrá lehet rajtad a bizonytalanság. Nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő ajándékot vetted, és helyesen cselekedtél. Sőt, már azt sem tudod, mit szeretnél jövőre. Nyugi, Oroszlán, hívd meg magadat egy forró csokira vagy forralt borra, és miután megnyugodtál, másként látod majd a dolgokat.

Szűz

Bízz az ösztöneidben. A személyiségednek van egy igazán varázslatos oldala, ami segít abban, hogy kitűnj a tömegből, és felkeltsd azoknak az embereknek a figyelmét, akikre szeretnél pozitív benyomást szeretne tenni.

Mérleg

Úgy érzed, nincs beleszólási jogod abba, hogyan alakuljanak az ünnepek? Dehogy nincs! Igenis mondd ki a véleményedet, az elképzeléseidet, és törekedjetek arra, hogy olyan megoldások szülessenek, amikkel mindenki elégedett lehet.

Skorpió

Menjetek el plázázni a csajokkal, vagy a pasiddal sétáljatok egyet a helyi karácsonyi vásárban. Ha nem tudod, mire vágynak, így biztosan kiderítheted, és a hab a tortán az: te is finoman megmutathatod, hogy minek örülnél.

Nyilas

Mindent megkaphatsz, Nyilas, amit csak szeretnél. Nem kell kevesebbel beérned, szóval ne írd le a vágyaidat. Nyugodtan kérj, mondd ki hangosan, mit szeretnél, és nyitott fülekre fogsz találni.

Bak

Gondolj ma a saját szükségleteidre és vágyaidra. Rendben van, hogy mindenkit boldoggá akarsz tenni, de jó lenne, ha közben nem feledkeznél meg saját magadról sem. Ér néha kicsit önzőnek lenni!

Vízöntő

Ne vesztegesd az idődet kicsinyes drámákra. Az évnek ez az időszaka tele lehetne inkább bohóckodással. Törekedj arra, hogy amennyire csak lehet, stresszmentes legyen a karácsony. Ez lehet a legnagyobb ajándék mindenki számára.

Halak

Valld be, ha tévedtél, és vállald fel a hibádat, Halak. Ez egy csodálatos első lépés a változás és a növekedés felé. A legjobb az egészben, hogy megmutatod mennyire érett vagy, és ezzel lenyűgözöd a többieket.