A napi horoszkóp szerint ma aggódhatnak a csillagjegyek a szeretteikért vagy a barátaikért. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Egy félreértés miatt megijedhetsz, hogy a pasid már nem szeret vagy a srác, akivel ismerkedsz, nem akar tőled semmit. Valószínűleg erről szó sincs, csak félreértelmezed az eseményeket.

Bika

Egy különleges összejövetelen vehetsz részt, ahol művészekkel vagy spirituális beállítottságú emberekkel ismerkedhetsz meg. Az építő beszélgetések gyógyító hatással lehetnek rád, és akár utat is mutathatnak a jövőt illetően.

Ikrek

Egy fantasztikus lehetősséggel találod szembe magad. Ez lehet egy képzés, online workshop vagy állásajánlat, amit vétek lenne kihagynod. Gyorsan jelentkezz rá, és ezzel talán már meg is alapozod a 2024-es évedet.

Rák

Talán nem volt sok kedved a munkához, de egy kellemes meglepetés egy kollégától vagy valaki mástól, egészen bearanyozza a napodat. Amennyiben ma még szabad vagy, egy beszélgetés a barátnőddel vagy a pasiddal egészen feltölthet.

Oroszlán  

Hirtelen mintha megváltozott volna a pasid vagy az egyik barátnőd viselkedése. Ne parázz Oroszlán, nem te vagy a baj. Valószínűbb, hogy nehézsége támadt. Ha nem erőlteted, hogy megnyíljon neked, idővel megteszi magától.

Szűz

Az egyik rokonod vagy barátod meghívhat magához külföldre, vagy az is lehet, hogy feldobja az ötletet, mi lenne, ha máshol töltenétek a szilvesztert. Itt a remek lehetőség kiruccanni és bulizni!

Mérleg

Az egyik rokonod vagy barátod furcsán fogalmaz levélben vagy telefonon keresztül. Ne aggódj, Mérleg, nem valószínű, hogy te vagy a problémájának forrása, hanem más gondja akadt. Légy türelmes, idővel meg fog keresni téged!

Skorpió

Elérhetetlenné válhat az egyik családtagod vagy barátod. Ez aggasztó lehet, de ne aggódj. Valószínűleg jól van, csak szüksége van egy kis magányra. Elő fog kerülni, és akkor talán azt is megosztja, hogy mi történt.

Nyilas

Egy különös, váratlan hívás vagy e-mail felzaklathat. Előbb ellenőrizd a tényeket, mielőtt bármit is tennél, mert könnyen lehet, hogy akarva-akaratlanul is félrevezetnek téged.

Bak

Az ünnepek után, épp ma tudatosulhat benned, hogy nem áll túl fényesen az anyagi helyzeted. Egyelőre ne ess kétségbe, mert talán nem is olyan rossz a helyzeted, mint gondolod, illetve még akár segítség is érkezhet.

Vízöntő

Tele vagy ötletekkel egy új kreatív projekttel kapcsolatban. Most már érdemes lenne megvárni az új évet a megvalósítással, addig viszont pontosan tervezd meg, hogy jövőre egyből fejest ugorhass a megvalósításba.

Halak

Furcsa a hangulata az egyik rokonodnak vagy barátodnak, pedig az ünnepekkor még nem volt semmi baja. Ne aggódj, nem valószínű, hogy haragszik rád, valószínűleg más kellemetlensége adódott. Idővel úgyis elmeséli!