A napi horoszkóp szerint ma a Jupiter sorsfordító változásokat idézhet elő. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Jó dolgok érkeznek hozzád, Kos, hála a Jupiter tranzitnak, ami a karrier- és a pénzszektorodnál jár. Ennek a tranzitnak a hatása időbe telik, amíg kibontakozik, de nagyon kellemes meglepetésben részesülhetsz pénz vagy pazar ajándék formájában. 

Bika

Beszélj azokról a dolgokról, amelyek kíváncsivá tesznek. A mai nap remek alkalmat biztosít arra, hogy megmutasd a tudásodat egy adott témában, és ámulatba ejtsd a környezetedet.  

Ikrek

Ma a befektetések a témája foglalkoztat. Érdemes utánajárni, milyen lehetőségeid vannak, mert könnyen rábukkanhatsz valami olyanra, aminek segítségével rövid idő alatt pénzhez juthatsz.  

Rák

Eljött a nagy döntések ideje, Ikrek. Legyen szó karrierváltásról, kapcsolatról, költözésről. Könnyen lehet, hogy ezek lesznek életed legnagyobb döntései, szóval nem szabad elkapkodni a dolgot!  

Oroszlán

Egy ígéretes szerződést vagy életed nagy lehetőségét ajánlhatják ma fel neked. Előléptethet a főnököd, de egy másik helyről is megkereshetnek, mert azt szeretnék, ha nekik dolgoznál. Ingatlannal kapcsolatban is ígéretes ajánlattal találhatnak meg.

Szűz

Tökéletes ez a nap az ingatlannal kapcsolatos ügyek intézéséhez, még akkor is, ha felújításról vagy a legtrendibb karácsonyi dekorációk beszerzéséről van szó. A legjobb pedig az, hogy ma áron alul juthatsz hozzá, amihez szeretnél.

Mérleg

A barátaid segítenek abban, hogy elfogadd az életedben azt, ami egyébként nehezdre esik. Olyan dolgokra világíthatnak rá, amik megváltoztathatják a gondolkodásmódodat.

Skorpió

Ha régóta halogatod a nagytakarítást, illetve a cuccaid szelektálását, érdemes lenne mára időzítened. Még az is lehet, hogy összegyűlne egy nagy doboz holmi, amit elajándékozhatnál a rászorulóknak, és ez biztos jót tenne a lelkednek.

Nyilas

Igazán a helyén van a szíved, és szeretnél minél több embernek segíteni. A Jupiter arra ösztönöz, hogy megnyílj, és ki merd mutatni, valamint mondani másoknak az érzéseidet.  

Bak

A teremtői képességed minden idők csúcsán van. Használd a vonzás törvényét Bak, ha szeretnéd megvalósítani a vágyaidat. Meg fogsz lepődni azon, amit már a mai napon elérhetsz a segítségével!

Vízöntő

Annyi mindenen kellene gondolkodnod, és kismillió dolgod lenne, de mivel a Merkúr arra ösztönöz, hogy hajszold a szenvedélyeidet, nehezebben tudsz a feladatokra koncentrálni. De talán ez nem is akkora baj, nem gondolod? 

Halak

Váratlanul felbukkan valaki az életedben, aki egykor sokat jelentett neked. Lehet egy régi barátod vagy akár az exed, és egy nagyon fontos hírt oszthat meg veled vagy talán szeretne tőled valamit.