A napi horoszkóp szerint nagyon óvatosak és józanok lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valaki vagy valami ösztönző hatással lesz rád. Erőteljes késztetést érezhetsz arra, hogy megtegyél valamit. Kövesd bátran az ösztöneidet! Viszont eközben rábukkanhatsz egy fájó igazságra, ami eléggé beárnyékolhatja a napodat.

Bika

Mielőtt ma cselekednél, gondold át, milyen hatással lesz a tetteid következménye az emberekre. Így szerencsésen elkerülheted a balhés szitukat. Úgy is érvényesítheted az akaratodat, hogy közben nem gázolsz át másokon.

Ikrek

A mai nap nem lesz olyan laza, mint szeretnéd, kedves Ikrek. Sőt, kimondottan izzasztónak bizonyul! De próbálj inkább a feladatokra koncentrálni, és ne a drámára, amibe megpróbálnak mások belerángatni.

Rák

Fantasztikus nap ez a mai számodra, Rák. Nagyon sok mindent elérhetsz, mivel kevés akadály van az utadban. Ehhez még hozzájön az is, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, így ma többet is elérhetsz annál, mint terveztél.

Oroszlán

Olyan események történnek, amik arra emlékeztetnek, hogy egy kicsit fegyelmezettebbnek kellene lenned. Hajlamos vagy ma impulzívan cselekedni, és meggondolatlan tettekre szánhatod magad, amit később megbánhatsz.

Szűz

Keresve sem találhatnál jobb napot ahhoz, hogy végre egy kis időt tölts magaddal kettesben. Használd ezt ki, és dobj fel végre egy arcpakolást, ázz hosszasan a habfürdőben, és merülj el a könyvben, amit talán hetekkel korábban félretettél.

Mérleg

Természetednél fogva olyan vagy, hogy csak mész előre, és nem gondolsz át minden eshetőséget. Ma viszont meglepő módon kicsivel józanabb leszel, így elkerülheted, hogy a történelem megismételje önmagát, és újra elkövesd ugyanazt a hibát.

Skorpió

Ismét tudomásul kell venned: túl szexi vagy, Skorpió. Még olyanokban is vonzalmat ébresztesz, akik esetén azt gondolnád, észre sem vesznek. Ma épp egy ilyen fontos, befolyásos személy, talán egy felettesed próbál elcsábítani a melóhelyeden. Mit lépsz erre?

Nyilas

Ma eléggé leterheltnek érzed magad, Nyilas, és egyszerre több dologgal próbálsz zsonglőrködni. Viszont emiatt egyre idegesebb vagy, és a legszívesebben őrjöngenél. Meló után mindenképpen vezesd le a feszültségedet, és ne vidd haza!

Bak

Miért csapod be magadat, Bak? Mindenkinek azt hajtogatod, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Légy őszinte, és valld be: baj van. Aztán kérj segítséget, ugyanis sorban állnak azok, akik bármit megtennének érted.

Vízöntő

Megkapod a megérdemelt tiszteletet? Ma főleg ezen fogsz agyalni, mert úgy érzed, néhány ember lábtörlőként bánik veled. Ám ahelyett, hogy impulzívan cselekednél, ahogy szoktál, inkább csendben meghúzod az új határaidat. Csak így tovább!

Halak

Nagyszerű nap ez a mai számodra, Halak, mert végre kész vagy megadni magadnak a megérdemelt figyelmet. Ideje volt már megtanulnod használni a nem szót, és elsősorban önmagad boldogságáról gondoskodni. Sose felejtsd el: te vagy az első és a legfontosabb!