A napi horoszkóp szerint nyűgösek lesznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Van egy téma, ami az utóbbi időben igencsak felkeltette az érdeklődésedet, és talán kutatni is kezdted. Pont ma tudhatnál meg többet róla, mikor épp nincs kedved ezzel foglalkozni. Pedig érdemes lenne beugrani egy könyvtárba, vagy a netet bújni!

Bika

Nagyon elnéző lehetsz mindenkivel szemben, aki rosszat tett veled! Legyen szó a kollégáidról, akik féltékenységből ártani próbáltak neked, vagy a főnökeidről, akik soha nem hallgattak meg, és akadályozzák a fejlődésedet! Ne hagyj mindent másokra!

Ikrek

Úgy tűnik, rosszkedvű a pasid? Az egyik pillanatban lelkes és optimista lehet a jövőt illetően, a következő pillanatban pedig totál borúsan lát mindent. Ne hagyd, hogy rád ragassza a hangulatát, és légy vele türelmes!

Rák

Két melóhelyen dolgozol, Rák? Ma az egyik sokat követelhet tőled, valószínűleg a másik rovására. Nagyon lelkiismeretes és felelősségteljes vagy, ezért ez zavarhat, de ne görcsölj emiatt. Eljöhet a nap, amikor majd fordul a kocka!

Oroszlán

Ma az ég egy adta világon semmi kedved dolgozni vagy bármilyen kreatív tevékenységet űzni. Ami kötelező, azt végezd el Oroszlán, minden mást hagyj másik napra, és engedélyezz magadnak egy semmittevős napot!

Szűz

Hirtelen elönt a vágy, hogy átrendezd az otthonodat, de legalábbis valamit variálj rajta. Ha ez kell a boldogságodhoz, akkor hajrá! Érdemes belőle családi vagy baráti programot csinálni, hogy még élvezetesebb legyen!

Mérleg

Valakivel fontos megbeszélésed lenne, talán üzleti, de az is lehet, hogy magánjellegű. Ám az illető hirtelen köddé válik, ami persze bosszantó, és aggodalomra ad okod. De ne ess kétségbe, mert ha nem ma, legkésőbb holnap előkerül!

Skorpió

Késni fog valami, amit postai úton vársz, Skorpió. Semmi ok a pánikba, hamarosan megérkezik. Ne vesztegesd az idődet felesleges aggódással! Ha szükségesnek érzed, legyen B-terved is arra az esetre, ha mégis beütne a krach.

Nyilas

Nem vagy a szokásos vidám hangulatodban. Hirtelen kételkedni kezdtél mindenben, ami az életedben történik. Nem számít, mennyire ígéretesnek tűnik a karriered, a szerelmi életed vagy az anyagiak, a legrosszabbra gondolsz.

Bak

Egy rokonoddal kapcsolatos boldog emlékek ma a felszínre úszhatnak, Bak, és elgondolkodhatsz azon, hogy miért. Valami vagy valaki, akivel az elmúlt napokban találkoztál, emlékeztethetett erre a személyre, és ez nem véletlen!

Vízöntő

Valószínűleg elrángatnak egy olyan előadásra vagy találkozóra, amit a hátad közepére sem kívánsz. Lehet, hogy hosszú és unalmas, de érdemes meghallgatnod, mert minden negatívuma ellenére találni fogsz benne valami érdekeset!

Halak

Ma sikeresen befejezel egy projektet, Halak. Talán már folynak a megbeszélések a következőről, de te még nem vagy hajlandó ezen gondolkodni, mivel érthető módon szeretnél előbb sütkérezni a dicsőségben, és egy kicsit lazulni.