A napi horoszkóp szerint ma féltékenyek, rosszkedvűek, érzékenyek lehetnek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma sehogy sem érzed jól magadat a bőrödben, mindegy mit viselsz. Ahelyett, hogy százszor átöltöznél vagy a melóhelyeden is a hajadat meg a sminkedet igazgatnád, fogadd el a külsődet olyannak, amilyen, mert csak feleslegesen stresszeled magad.

Bika

Iszonyatosan féltékeny lehetsz ma másokra, Bika. Mindenki szebbnek, okosabbnak, sikeresebbnek tűnik, mint te. A nagy kérdés az: miért érzed ezt? Mitől bizonytalanodtál el? Vizsgáld meg a féltékenységed okát, hogy mennyire valós.

Ikrek

Kedved támad alkotni. Szeretnél elmélyülni valamilyen művészi tevékenységben, habár nem tudod, mihez lenne igazán kedved. Fontos, hogy csak egy dologba kezdj bele, mert hajlamos lehetsz egyszerre háromba is belefogni, de abból nem sok jó sülne ki!

Rák

Óriási kihívást jelent ma jól kijönnöd másokkal. Ha teheted, akkor inkább kerüld a társaságot, így megúszhatod a vitákat a környezeteddel. Amúgy is borzasztóan türelmetlennek és bosszúsnak érzed magad.

Oroszlán

Eléggé sírós kedvedben vagy, Oroszlán. A bolygók hatása extra mértékben fokozhatja az érzékenységedet. Nyugodtan sírj, ha attól jobb, aztán holnap úgyis más fényben fogod látni a dolgokat!

Szűz

Fanatizmus, és rögeszmés gondolkodás lehet ma rád jellemző. Főleg pénzzel vagy a pasiddal kapcsolatban gyötörhetnek rémképek. Ha úgy találod, hogy semmi másra nem tudsz gondolni, akkor beszélj róla valakivel, mielőtt az őrületbe kergeted magad.

Mérleg

Ne viselkedj impulzívan ma, Mérleg. Fontos, hogy mielőtt bármit is tennél, bármilyen döntést hoznál, alaposan gondold át. Ha szerződést készülsz aláírni, olvasd el többször az apró betűs részt!

Skorpió

Itt az ideje, hogy drasztikusabb megközelítést alkalmazz egy problémával kapcsolatban. Először alaposan gondold át a lehetőségeidet. Futtassa le az ötleteidet a legjobb barátnőd társaságában!

Nyilas

Ma meg kell küzdened valakinek a rosszallásával. Meglehet, hogy az egyik szülőd az, de legalábbis tekintélyes személy az illető. Bár fontos meghallgatni azt, amit mond, de ne feledd: a saját utadat kell járnod.

Bak

Amúgy is feszült, nyűgös vagy ma Bak, és az csak olaj lesz a tűzre, hogy a pasid hirtelen egy olyan oldalát mutatja, amiről eddig fogalmad sem volt, viszont mélyen megdöbbent, és nem vagy biztos abban, el tudod így fogadni.

Vízöntő

Az egyedül töltött idő mindenki számára nélkülözhetetlen, kedves Vízöntő, de ügyelj arra, hogy felismerd, amikor egészségtelen mértékben elszigetelődsz a környezetedtől. Nézz szembe mindazzal, ami felzaklat, és old meg a gondjaidat!

Halak

Vigyázz ma a zöld szemű szörnnyel! Ha nem érzed magadat biztonságban a melóhelyeden, a kapcsolatodban vagy a családodban, és úgy érzed, valaki fenyeget, itt az ideje, hogy megvizsgáld ennek az okát.