A napi horoszkóp szerint ma legyenek óvatosak a zodiákus tagjai, mert megpróbálják átverni őket. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Köztudott, mennyire jószívű vagy, Kos. Ám éppen emiatt gyakran kihasználnak. Még szerencse, hogy ma a segítségedre sietnek a megérzéseid, és megsúgják, ki az, aki valójában nem érdemi meg a kedvességedet.

Bika

Természetednél fogva barátságos vagy, és szinte bárkivel kijössz. Ez ma kimondottan a hasznodra válhat, mert összebarátkozol valaki olyannal, akit érdekelnek az alkotásaid vagy felfedezi a szépségedet, tehetségedet, és egy kivételes lehetőséget ajánl neked!

Ikrek

Bár kétségtelenül élvezed az aktív és társasági életet, elég hamar meg is unod. Folyamatosan újdonságokra van szükséged ahhoz, hogy a legjobban érezd magad. Jól jönne neked egy új hobbi, ami szüntelenül biztosítaná az izgalmat és a jó hangulatot.

Rák

Ha új emberekkel ismerkedsz meg ma, Rák, légy óvatos! Vannak, akik azért tűnnek érdekesnek, mert merészek vagy veszélyesek. Talán olyan dolgokat csinálnak, amikről te álmodni sem mersz. Jobb, ha kimaradsz ezekből, mert különben baj érhet!

Oroszlán

Ma szuperül alkalmazhatod a problémamegoldó készségedet, kedves Oroszlán. Egyúttal kiváló érzéked van a helyzetek kivizsgálásához és a történtek kiderítéséhez. Ha valami rejtélyesnek tűnik, tutira fényt derítesz az igazságra!

Szűz

Ne hagyd magadat megtéveszteni, mert egyesek nem egyenesek veled. Bízz az ösztöneidben, amik megsúgják, kiktől kellene távol maradnod. Hajlamos vagy túl sokat törődni másokkal, és könnyen megsajnálod az embereket, pedig nem mindenki érdemli meg.

Mérleg

Légy óvatos, Mérleg, és ellenőrizz minden pletykát, információt, amit hallasz, mert megpróbálhatnak átverni. Könnyen elragadhat a hév egy hír hallatán, és olyat tehetsz vagy mondhatsz, amit később megbánhatsz.

Skorpió

Az az energia, amit a mai napon érzel, annyira idegessé tehet, hogy mások nem tudnak veled mit kezdeni. A bolygóállások miatt totálisan nyugtalan vagy. Próbáld meg valamivel lekötni a figyelmedet. Talán ma kellene átrendezned a kecódat!

Nyilas

Valami új és izgalmas dologra lenne szükséged, Nyilas, hogy megszüntesd a rossz kedvedet. Szánj egy kis időt a szórakozásra, látogasd meg egy rég nem látott barátodat, vagy ami még jobb, menj el egy olyan helyre, ahol még nem jártál!

Bak

Ma szeretnél valami újat tanulni, Bak. Nézz körbe az interneten, vegyél részt egy előadáson, vagy ha már tudod, miben szeretnél elmélyülni, iratkozz be egy tanfolyamra. Egyből jobb kedved lesz attól, hogy új ingerek érnek!

Vízöntő

Túlságosan érzékeny vagy ma, és ez komolyan árthat az egészségednek. Olyan durván átéled mások fájdalmát, vagy a téged ért kellemetlenséget, hogy saját magadat taszítod depresszióba. Tégy valamit, ami kiszakít ebből az állapotból!

Halak

Lehet, ma döntened kell az igazmondás és a hazudás között, Halak. Nehéz helyzetbe kerülsz, mert attól félsz, hogy megbántasz valakit. Ne feledd: egy hazugság több energiát igényel, mint az igazság. Gondold át, te mire vágynál az illető helyében!