A napi horoszkóp szerint kilépnek a komfortzónájukból a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Sok örömöt lelsz ma mások társaságában, Kos. Ne törődj azzal, hogy csinálhatnál hasznosabb dolgokat is, minthogy a barátaiddal lógsz! Menjetek moziba, étterembe, vagy nézzetek meg izgi kiállítást, és ne akarj mindig hasznos lenni!

Bika

Minél kevésbé próbálod ráerőltetni másokra az akaratodat, annál inkább azt fogod tapasztalni: a dolgok automatikusan megoldódnak. A mai nap nem arról szól, hogy megoldásokat találj a problémákra, csak éld végre az életedet!

Ikrek

Engedd, hogy gyermeki oldalad előjöjjön és játsszon, kedves Ikrek. Élvezd a könnyed beszélgetéseket a barátaiddal a legújabb filmekről vagy regényekről. Menjetek shoppingolni vagy ugorjatok be a fodrászotokhoz, és érezzétek jól magatokat!

Rák

Tarts egy kis szünetet a mindennapi rutinban, és térj le a kitaposott ösvényről. Ez egy olyan nap, amikor az álmaid vihetnek előre, nem pedig a kötelesség. Ez a tökéletes nap arra, hogy elmenjetek a barátaiddal kipróbálni valamit, amit soha, egyikkőtök sem csinált még.

Oroszlán

Úgy érezheted, mintha valami hirtelen a helyére került, mert megtaláltad a rejtvény hiányzó darabját, amin dolgoztál. Oszd meg ötleteidet a világgal Oroszlán, és bátoríts másokat arra, hogy csatlakozzanak az álmaidhoz!

Szűz

Egy kicsit mindenki fura körülötted, ezért ne vedd túl komolyan őket! Ma inkább lazíts a barátaiddal, és kipróbáljatok együtt valami újdonságot! Sőt, ahhoz is tökéletes, hogy megoszd az álmaidat, bármilyen távoliak is legyenek.

Mérleg

Nehéznek találhatod, hogy ma reálisan közelíts az érzelmeidhez, Mérleg. Egy kényes probléma teljesen magával ragadhat, és nem vagy képes tisztán látni. Érdemes lenne fontolóra venned, hogy segítséget kérsz valakitől, aki racionálisabb, mint te.

Skorpió

Ez egy nagyszerű nap számodra, mert játékos hangulatban vagy, és a vidámságod, fantáziadús ötleteid feldobják a körülötted élők napját is. Ez különösen a szerelmi életedben lesz kifizetődő! Talán épp itt az ideje a szerepjátékozásnak: a pasid odáig lenne!

Nyilas

Légy óvatos, mert előfordulhat, hogy az emberek hiányos információk alapján cselekszenek, és hamisan vádolnak valamivel, amit nem mondtál vagy tettél meg. Próbálj meg higgadtan az igazság nyomába eredni!

Bak

Kísértést érzel arra, hogy megtegyél valamit, de még nincs minden infó a birtokodban a cselekvéshez. Éppen ezért jobban jársz, ha ma még gondtalanul élvezed a napot a barátaiddal, majd holnap a tettek mezeire lépsz!

Vízöntő

Légy saját filmed sztárja, és büszke a szerepedre, Vízöntő. Előfordulhat, hogy ma több területen is megcsillogtathatod a tudásodat, és a környezeted rajongani fog érted, és mindenért, amit csinálsz. Élvezd a reflektorfényt!

Halak

Szállj ki egy kicsit a napi rutinodból, kedves Halak, és pihenj! Nem dől össze a világ, ha ma nem leszel elérhető. Élvezd a napot, és azt a sok apró örömöt, amit kínál neked! Nagyobb szükséged van erre a kimenőre, mint gondolnád!