Ha azok közé tartozol, akik nem találják eléggé ijesztőnek a való életet, és szívesen töltik szabadidejüket azzal, hogy rémüldöznek és véres vagy parás történeteket néznek, akkor itt egy jó hír a számodra: félelmetesen jó alkotásokat láthatsz az évben. Mutatjuk, 2023 legjobban várt horrorfilmjeit:

M3GAN

Ha bírtad Chucky-t, és Annabelle-t, akkor az új kedvenced M3GAN lesz! Allison Williams filmjének fel kell kerülnie a listádra, ha James Wan munkásságának (Démonok között franchise) rajongója vagy, mert ő ihlette a sztorit, amiben egy játékgyártó cégnél kifejlesztenek egy mesterséges intelligenciával rendelkező babát, akinek egy árva lányra kell vigyáznia. De „túl jól” csinálja!

Megjelenés dátuma: 2023. január 12.

Kopogás a kunyhóban

A horrorfilm-legenda, M. Night Shyamalan rendezte film főszereplője a rendkívüli énekes/színész, Jonathan Groff és Rupert Grint (más néven Ron Weasley). A Kopogás a kunyhóban című könyv alapján készült, amely egy félreeső nyaralóban vakációzó családról szól, akit négy idegen túszul ejt, és áldozatot követelnek az apokalipszis megelőzése érdekében. Jajj!

Megjelenés dátuma: 2023. február 2.

Micimackó: Vér és méz

Ennek az alacsony költségvetésű független filmnek óriási visszhangja lett 2022-ben. A sztori abból indul ki, hogy Róbert Gida felnőtt, és hazatér az új barátaival megnézni, hogy mi újság a régi erdei cimboráival. Hát épp itt a bökkenő: Micimackó és Malacka sorozatgyilkosokká váltak, és le fogják verni a port Róbert Gidán.

Amerikai bemutató: 2023. február 15

Sikoly 6

Sikoly-rajongók figyelem: érkezik a folytatás Jenna Ortegával (úgy tűnik, hogy manapság mindenhol ott van😍), aki megismétli szerepét, akárcsak Courteney Cox és Hayden Panettiere. Ebben a filmben a Ghostface túlélői mind megpróbálnak kiszabadulni a múltjukból, de nem fog összejönni!

Amerikai bemutató: 2023. március 10

Renfield

Csíped Drakulát? Na és a horrorvígjátékokat? Ne aggódj, azért vér is folyik rendesen, ebben a rendhagyó feldolgozásban! A Renfield, Nicholas Hoult főszereplésével készült film, és Drakula gróf csatlósáról szól, aki megpróbál kilépni a „munkaköréből”. Nicolas Cage alakítja a vérszomjas Drakulát, és egyszerre látványos, de valóban mulatságos filmet kapsz.

Amerikai bemutató: 2023. április 14.

Borzalmak városa

A Stephen King azonos című regényén alapuló film egy íróról szól, aki visszatér gyermekkori otthonába, hátha sikerül egy kis inspirációhoz jutnia. De ahelyett, hogy valami szórakoztatót és felemelőt találna, rá kell döbbennie, hogy a város megmagyarázhatatlan eseményei mögött egy vámpír áll.

Amerikai bemutató: 2023. április 21.

Az ördögűző

A tervek szerint 50 (!!!) évvel az 1973-as klasszikus Az ördögűző után jelenik meg, az új film, ami közvetlen folytatása lesz az első korszakalkotó produkciónak. Újra láthatod Ellen Burstynt és Chris MacNeilt, akik megismétlik a szerepüket. Bár a cselekmény részletei még mindig ismeretlenek, a trilógiának szánt első film állítólag egy megszállott gyermek apja körül forog, aki Chris segítségét kéri.

Amerikai bemutató: 2023. október 13.

Fűrész 10

Azt hitted, hogy vége a dalnak a Fűrész 9-cel? Akkor remélhetőleg most majd kicsattansz a bőrödből, mert érkezik a 10. rész! Tobin Bell visszatér a főgonoszként, és már elképzelni sem lehet ennyi film után, hogy milyen új és fordulatos dolgokkal fog kínozni másokat.

Amerikai bemutató: 2023. október 27.

Via