A napi horoszkóp arra figyelmezteti a zodiákus tagjait, hogy vigyázzanak a pénzükre. Viszont a szerelemben zöld utat kapnak! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Készülj Kos, mert életed szerelme az orrod előtt lehet. Emeld fel a szemedet a romantikus regényekről, és nézz körül. Valószínűleg annyira lefoglal a valóságból való menekülés, hogy észre sem veszed!

Bika

Lehet, ma egy kicsit bizonytalan vagy a karriereddel kapcsolatban. A motivációd figyelmeztetés nélkül eltűnt. Mi történt? Előfordulhat, hogy olyan projektekben kell részt venned, amiket púpnak érzel a hátadon.

Ikrek

Úgy érzed, az emberek hazudnak neked, vagy titkolnak valamit előled. Vagy az is lehet, hogy te vagy az, aki hazudik bizonyos dolgokról, vagy eltitkolja, amit csinál. Készülj fel, ha nyomába eredsz a dolognak, fájdalmas felismeréseket tehetsz!

Rák

Kapaszkodj a pénztárcádba, Rák, mert nemes késztetéseid lehetnek, és kedved támad adakozni, vagy nagy összeget költeni valami olyanra, amire nincs szükséged, de jó célt szolgálnak vele. Kétszer is gondold meg mire, és mennyit költesz.

Oroszlán

A mai nap nem alkalmas szerződések aláírására vagy shoppingolásra. Ne dőlj be az akcióknak, és a gyors pénzszerzési lehetőségeknek sem. Ma jelentős összegtől foszthatnak meg, ha nem figyelsz!

Szűz

Biztos vagy benne, hogy nem tudsz változtatni a jelenlegi helyzeteden? Egy olyan életstílus foglya vagy, amit nem saját magad alakítottál ki, vagy a múltad rabja vagy? Ne félj kilépni az aktuális helyzetedből, ha mérgezőnek érzed!

Mérleg

A mai napon sikerül helyreállítani az önbizalmadat, amit az elmúlt napokban nagyon megtépáztak. Előtörhet belőled a karizmatikus csábító. Szingliként légy óvatos, mert foglalt pasira röppenhetsz rá!

Skorpió  

Lehet, ma problémáid lesznek a kommunikációval. Mintha valami torzítaná a felfogásodat. Azon se lepődj meg, hogy lazán elfelejtesz dolgokat. Holnap újra tisztán fogsz látni, és új kalandok várnak majd rád!

Nyilas

Ragyogó vagy ma, Nyilas! Ez egy üdítő változás az elmúlt hetek borongóssága után. Még az is lehet, hogy váratlanul beleszeretsz egy közeli ismerősödbe, vagy ha már van pasid: újra elcsábítod.

Bak

A mai célod az, hogy elvarázsold a szerelmedet. Csak arra ügyelj, ne vidd túlzásba a csábító fortélyaidat. Hajlamos lehetsz átesni a ló túloldalára, de azzal az ellenkező hatást éred el.

Vízöntő

Csodálatos formában vagy ma, Vízöntő! Hirtelen úgy érzed, elszállt minden félelmed, aggodalmad, és megszabadultál a gondjaidtól. Ami a szerelmi életedet illeti, izgalmas lehetőségek adódhatnak.

Halak

Nem érzel félelmet vagy kételyt, miközben gyorsan haladsz a céljaid felé. Ezt csakis magadnak köszönheted, mert végre meglelted önbizalmadat. Csak így tovább Halak, és légy büszke a teljesítményedre!