A napi horoszkóp szerint ma fellázadnak a zodiákus tagjai, és ki akarnak törni az elnyomó, mérgező helyzetekből, valamint kapcsolatokból. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nyugodtan állj a sarkadra, Kos, és szabadulj meg a téged korlátozó helyzetektől, személyektől. Igenis, foglalkozz a saját szükségleteiddel, és ne mindig azt nézd, hogy másoknak jó legyen.

Bika

Tudod mit kellene tenned, Bika? Egyszerűen jól érezni magad, és nem gondolni semmi komolyra. Ez egy jó nap ahhoz, hogy moziba menj, vagy felkapj egy csini rucit, és este megigyatok valamit a csajokkal.

Ikrek

A függetlenség ma kulcsfontosságú téma számodra, kedves Ikrek. Rá fogsz jönni, hogy minél jobban ki tud szabadulni a manipuláció, a negatív helyzetek, a korlátozó tényezek alól, annál jobb lesz a hangulatod.

Rák

Itt az ideje, hogy egyensúlyba hozd az eddig végzett munkát egy kis szórakozással. A becsületes erőfeszítéseidet igenis meg kell jutalmazni. Légy büszke az eredményeidre! Ha nem találsz valakit, aki elvihetne vacsorázni, vidd el magad!

Oroszlán

Egy kicsit felpörögnek az események az életedben. Igazi társasági lény leszel, és a kollégákkal, a barátaiddal együtt izgalmas kalandokba keveredsz. Ez egy emlékezetes napnak ígérkezik, mert rég szórakoztál már ennyit, és ilyen jót!

Szűz

Sokan szeretnének beszélgetni veled, de te most beéred azzal, hogy csak hallgatod őket, és még csak tanácsokat sem adsz. Különösen a pletykálkodásba nem akarsz belekeveredni, ami nagyon bölcs döntés a részedről.

Mérleg

Érdemes lenne másokat is beengedni az életedbe. Hidd el, ma sokkal élvezetesebb lesz a csapatmunka a melóhelyeden, ahogy az is, ha a barátaiddal vagy a pasiddal együtt vágsz bele a futásba, a festésbe, vagy bármilyen más tevékenységbe.

Skorpió

Ha ma nem mondod ki pontosan, mire gondolsz, Skorpió, akkor bajba kerülhetsz. Ne kockáztass a béke megőrzése érdekében. Most igenis vállalnod kell az érzéseidet, a véleményedet, különben te húzod a rövidebbet.

Nyilas

Érdemes ma ügyelni arra, hogy megoszd másokkal a tudásodat, mert cserébe ők is lepasszolnak neked olyan kincset érő infókat, amikre szükséged van. Nincs más dolgod, mint fülelni, és a megfelelő személyekkel szóba elegyedni.

Bak

Ma kissé nyugtalan vagy. Szeretnél beszélni bizonyos dolgokról, de azt érzed, meg van kötve a nyelved, és nehéz lehet pontosan úgy kifejezned magad, ahogy szeretnéd. Azért ne add fel, hogy megnyílj!

Vízöntő

Ha folyamatosan arra vársz, hogy megtörténjenek a dolgok, egy reggel felébredhetsz, és ráébredsz: az életed elmúlt, és a felét sem tetted meg annak, amiről álmodtál. Itt az ideje a cselekvésnek!

Halak

Emlékeztesd szeretteidet, mennyit jelentenek neked. A szavaknak ma jóformán mágikus erejük van. Gondold át, hogyan bánsz másokkal. Ha van valaki, akivel szemben haragot táplálsz, ideje megbocsátani neki.