A napi horoszkóp szerint segítségre számíthatnak a zodiákus tagjai, ami sokféle formában érkezhet! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma spirituális útmutatásban részesülhetsz. Kapsz egy olyan jelet, ami mellett képtelenség elmenni, és tudni fogod: az a válasz a kérdésedre, abba az irányba kell menned. Ez az élmény jelentősen megváltoztathatja a gondolkodásodat!

Bika

Kihívást jelent a maximumot hozni a melóhelyeden, meg délután a pasidnál  is. Mi lenne, ha nem a maximális pontszámra gyúrnál rá, hanem arra, hogy te jól érezd magad? Ideje lenne kiszállnod a mókuskerékből!

Ikrek

Ma minden rólad és a kapcsolataidról szól. A nap energiái miatt hirtelen átlátsz az embereken, és felismered a valódi szándékaikat. Éppen emiatt váratlanul kiábrándulhatsz a pasidból, már csak azért is, mert rájössz: azért vagy vele, hogy ne légy egyedül.

Rák

Vészesen közelítenek a fesztiválok, talán már a hétvégi program is összeállt a fejedben, ám van egy hatalmas aggodalmad: nincs elég pénzed. Ne parázz Rák, mert ma megoldás érkezhet a gondjaidra!

Oroszlán

Döbbenten állhatsz a jelenség előtt: senki sem ér rá a hétvégén, és ez egyre jobban nyugtalanít, mert semmi kedved otthon kuksolni. Ne aggódj kedves Oroszlán, valaki ki fog menteni a négy fal közül!

Szűz

Fogadj el új nézőpontokat! Itt az ideje megszakítani a kapcsolatokat a régi mintákkal. Kezdd el keresni aktívan a fejlődés lehetőségeit. Kezdj el meditálni, iratkozz be egy tanfolyamra, járj el egy olyan közösségbe, ami új élményeket adhat.

Mérleg

Hajlamos vagy túl sokat törődni másokkal, és túl keveset magaddal. De most, hogy berobbant a nyár, hirtelen megnő az igényed a saját vágyaid kielégítésére. Nagyon helyes! Épp itt az ideje megadni a testednek és a lelkednek azt, ami jár nekik!

Skorpió

Fontold meg, hogy ma felkeresel olyan személyeket, akik már elérték azt, amire te is vágysz, és elárulhatják a titkukat. Azt gondolod, úgysem fogják? Tedd próbára a szerencsédet, és csak figyelj!

Nyilas

Nagyon mélyenszántó gondolataid vannak, és meg is leped a környezetedet a bölcselkedéseddel. Képzeld el, ahogy tátott szájjal bámulnak! Imádni fogod az érzést, de azt sokkal jobban, hogy beszéd közben csakugyan megvilágosodsz.

Bak

Állandóan csak tepersz a melóban Bak, és nem veszed észre, hogy közben elsuhan melletted élet, és már a sokadik meghívásra mondasz nemet. Mi lenne, ha túlórázás vagy otthon kuksolás helyett, ma beülnél valahova a barátokkal?

Vízöntő

Ma semmi kedved társasági életet élni, és kifejezetten zavarónak érzed a környezetedet. Nem is baj, mert ezen a napon az önvizsgálat elengedhetetlenné válik a személyes növekedésed elősegítéséhez és a kreativitásod kiaknázásához. 

Halak

Mi a baj, Halak? Te is érzed, hogy mostanában nagyon le vagy pukkanva, és egyre erősödik benned az apátia. Ne aggódj, ma megérkezik az a személy, akinek nemcsak kiöntheted a szívedet, de még a segítségedre is lehet!