A napi horoszkóp szerint ma nem azt kapják a zodiákus tagjai, mint amire számítottak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma kipróbálhatsz egy új spirituális gyakorlatot, vagy részt vehetsz egy olyan előadáson, aminek témája szörnyen izgat. Légy óvatos, mert csalódás érhet, ha túl sok dolgot zsúfolsz a napodba!

Bika

A mai napon a fizikai élvezet a prioritási listád élén állhat. Érdemes elmenni a barátaiddal a kedvenc éttermedbe, vagy elmehetnétek egy páros masszázsra a szerelmeddel. Ha pedig valaki nem ér rá, az se tántorítson el attól, hogy ma jól érezd magad!

Ikrek

Szeretnél egy kellemes délutánt eltölteni a pasiddal, aki megint előáll a kéréseivel. Úgy érzed, egyre több dolgot vár el tőled, mind hétköznapi, mind szexuális szinten, és kezd eleged lenni abból, hogy megpróbálj megfelelni neki.

Rák

Nyugis munkanapot reméltél, Rák, de állandóan csörög a telód, folyamatosan új feladatokkal bombáznak, és veszettül próbálsz zsonglőrködni a teendőkkel, miközben az idő ellened dolgozik. Nap végére teljesen ki leszel purcanva.

Oroszlán

Szeretnél ma shoppingolni? Ha teheted, inkább halaszd holnapra. Bár azt gondolod, képes vagy megállni, valójában túl sokat költhetsz, amit rövid időn belül megbánnál. Jobb, ha nem kísérted a sorsot!

Szűz

Egy összejövetel sok jó hírt és hasznos információt hozhat neked, Szűz. A probléma az, hogy túl sok lehet. Egyelőre még nem kell semmit eldöntened, pláne tenned, csak jegyezd meg a hallottakat.

Mérleg

Ha régóta együtt vagy a szerelmeddel, akkor ma nyugtasd meg őt az érzéseidet illetően, szüksége lehet rá! Amennyiben új a kapcsolat, vigyázz! Túl korai lehet még felvállalni a mély érzéseidet.

Skorpió

Egy barátod ajándékot adhat neked ma. Ez lehet pénz, szívesség, idő, szükséges tárgy, vagy bármi más. Bármilyen nagylelkű is legyen, emlékeztesd arra, hogy később viszonozni fogod. Hidd el, ezzel magadnak teszel jót!

Nyilas

A kísértés, hogy a középpontba kerülj, túl erős lehet ma, és hajlamos vagy minden eszközt bevetni annak érdekében, hogy elérd a célodat. Légy óvatos, különben a barátaid, kollégáid féltékenyek lehetnek rád, és akár meg is haragudhatnak.

Bak

A mai napon különösen vonzónak tűnsz, kedves Bak, és ez csodákat tesz az önbecsüléseddel. Ha szeretnéd, hogy észrevegyen a kiszemelted, akkor ma érdemes bedobni magadat, és nem marad el a siker!

Vízöntő

Talán úgy ébredtél, hogy volt egy csomó álmod, és némelyik elég kuszának vagy értelmetlennek tűnhetett. Mégis érdemes venni a fáradtságot, és kielemezni, mert fontos mondanivalója lehet.

Halak

Túl sok meghívást kaphatsz ma, Halak különböző összejövetelekre. A lelked mélyén szeretnél inkább otthon maradni, de nem akarsz senkinek nemet mondani. Akkor legalább próbáld meg azt a lehetőséget kiválasztani, amelyikre szívesen elmennél.