A napi horoszkóp szerint többen is el lesznek kenődve a zodiákus tagjai között! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Problémád adódhat a kommunikációval. Talán az lenne a legjobb, ha ma otthon maradnál, és egy időre felfüggesztenéd a beszélgetéseket a barátaiddal, így legalább összeveszni sem tudtok.

Bika

Valamit ma nagyon szeretnél megtalálni az otthonodban. Órákig keresgélhetsz. A tárgy a házban van, de valószínűleg valami alatt van, talán egy olyan helyen, amiről álmodni sem mertél volna. Ne add fel a keresést!

Ikrek

Ma fontos tudás, információ birtokába kerülsz, Ikrek. Úgy érzed, nincs is szükséged másra ahhoz, hogy megvalósíthasd a tervedet. Nagyon elszánt leszel, és semmi sem állíthat meg abban, hogy a mai napon elérd a kívánt célodat

Rák

A pasid ma egy közös utazást javasolhat, esetleg egy olyan helyre, ahová nagyon szeretnél elmenni. Hagyd, hogy lefoglalja az utat, és mikor minden biztosnak tűnik, akkor kapcsolódj be a szervezésbe. 

Oroszlán

Egy hozzád közel állóval kapcsolatban rossz érzésed lehet. A BFF-ed beteg lehet, vagy olyan események érik, amiken nem tudtok segíteni. Valószínűleg nem akar majd sokat beszélni róla, ezért csak hagyd, hogy magától megnyíljon akkor, mikor jól esik neki. 

Szűz

Lehet, most megvalósíthatatlannak tűnik a célod. Ez csalódást okozhat, de gondold át alaposan. Milyen álmaid vannak még? Talán épp azokat kellene megvalósítani! Néha az ehhez hasonló kis kudarcok álruhás áldásnak bizonyulnak. 

Mérleg

Káosszal találkozol, mikor megpróbálod kideríteni az igazságot Mérleg, vagy legalábbis hozzájutnál az infókhoz, amire most szükséged van. Egyelőre talán jobb lenne jegelni a dolgot, és kicsit később újra elővenni.

Skorpió

A tesód vagy egy barátod kénytelen lehet elköltözni. Ez érzelmileg megrázó lehet. Nem mindig könnyű elengedni valakit, aki fontos, de ez értékes lecke lehet mindkettőtök számára. Valószínűleg eltart egy ideig, amíg megszokjátok ezt a gondolatot. Kitartás! 

Nyilas

A pénzügyek ma katasztrofálisnak tűnhetnek. Gondold át, milyen lehetőségeid vannak! Valószínűleg azt fogod tapasztalni, hogy több lehetőséged is van, mint elsőre tűnik. Bármilyen kiadások merülnek fel, képes leszel kezelni őket.  

Bak

A pasidtól való ideiglenes elválás miatt ma kétségbeeshetsz. A képzeleted mindenféle félelmetes forgatókönyvet gyárthat, például, hogy valaki mást talál. Ne csináld ezt magaddal! Valószínűleg neki is ugyanúgy is hiányzol.  

Vízöntő

Túl sokat sportoltál mostanában? Ha igen, előfordulhat, hogy ma fájhat a lábad. Semmiképpen se erőltesd tovább, hanem pihenj minél többet! Érdemes lehet valamikor egy forró fürdőt venni, esetleg a szerelmeddel, biztos jó hattással lenne rád!

Halak

Egy közeli barátnőd vagy a pasid rossz hangulatban lehet ma. Érdemes lehet megpróbálni kirángatni ebből a hangulatból. Vidd el szórakozni, vagy egy vicces filmre. Ha eleinte visszautasít, ne fogadj el nemleges választ!