A napi horoszkóp szerint megjön a zodiákus tagjainak a kedve a tavaszi megújuláshoz. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bár a mai nap kezdetben lassan indulhat be, utána hirtelen felpörögnek az események, kedves Kos. A jelenlegi bolygóállások arra ösztönöznek, hogy legyőzd a kishitűségedet, és megpályázd álmaid állását, vagy randizni hívd a kiszemeltedet.

Bika

A mai nap ideális a ruhatárad felfrissítésére. Előfordulhat, hogy megszokott megjelenésedet túl hagyományosnak vagy ódivatúnak találod. Fogd a BFF-edet, és menjetek el együtt kiválasztani az új stílusodat!

Ikrek

A nap témája a tudás és a tanulás. Rosszul érzed magad amiatt, hogy nem tanultál tovább? Vagy van olyan terület, ami érdekelnek? Nézz utána annak, milyen lehetőségeid vannak, és ne félj visszaülni az iskolapadba!

Rák

Úgy érzed, egy kissé elzárkózott a szerelmed, és nem hajlandó megnyílni neked. Nem kell mindjárt szörnyű dolgokra gondolnod, mindenkinek lehet befelé fordulós napja. A türelmeddel, a gyengéd szereteteddel elérheted, hogy megnyíljon.

Oroszlán

Sokan kritizálhatnak téged Oroszlán az ötleteid, a terveid és az eszközök miatt, ahogy megvalósítod őket. Ne vedd a szívedre, egyszerűen mások a nézeteik és az lehet, hogy irigyek rád. Ne állj le miattuk!

Szűz

Biztos a megfelelő emberrel randizol, Szűz? Tökéletesnek tűnhet a pasi, és te is jó emberismerő hírében állsz, de nagy az esélye annak, hogy felszívódik a srác, és az életben nem hallasz róla többé.

Mérleg

Magánéleti válságra számíthatsz ma, Mérleg. Úgy érzed, egyedül evezel a csónakban, és ő nem segít. Még mielőtt a szakítást kezdenéd fontolgatni, fuss egy kört nála, hogy be akar-e szállni az evezésbe.

Skorpió

Valaminek változnia kell. Tudtad, amint ma belenéztél a tükörbe. Ideje diétába kezdeni, elkötelezni magad a több testmozgás mellett, vagy új frizurát vágatni. Bármit teszel a megjelenésed javítása érdekében, sokkal jobb passzban leszel utána!

Nyilas

Az egyetlen jó dolog az érzelmi hullámvasúton az, hogy soha nem érzed sokáig ugyanazt. Egyik pillanatban fent vagy, a másikban lent. Érdemes most kicsit távol maradnod a szeretteidtől, mert egyedül könnyebben megbirkózol a nehézségekkel.

Bak

Ma egész nap kísérteni fognak az álmaid, Bak. Ne nyomd el őket, mert komoly gondokat jelezhetnek, amik megoldást igényelnek. Jó néhány problémád forrása a múltban gyökerezik.

Vízöntő

Van valami a levegőben, ami változás vagy megújulás felé taszít. Itt az ideje, hogy lecseréld a ruhatáradat vagy felújítsd az otthonodat. Vedd körül magad olyan dolgokkal, amiket szeretsz!

Halak

Lehet, hogy megpróbáltatások várnak rád, Halak. Ma mindenki ötpercenként kér tőled valamit, és emiatt óriási lesz a nyomás rajtad. Még a szerelmi életed sem lesz mentes a problémáktól. Tarts ki, holnaptól minden jobb lesz!