A napi horoszkóp szerint kisebb-nagyobb bosszúságok érik a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egy hirtelen jövő, de szükséges kiadás felérhet számodra egy érvágással, Kos. Talán néhány javítást kell végezni a ház körül vagy a kocsin. Ne aggódj, mert sokkal hamarabb helyrebillen az anyagi helyzeted, mint azt gondolnád!

Bika

Általában érzelmileg elég stabil vagy, Bika. De ma úgy tűnhet, hogy az események összejátszanak ellened, és érzelmileg labilis állapotba kerülsz, ami miatt minden apróságon felhúzod magad, vagy kedved lenne sírni és kiabálni.

Ikrek

Talán ma valami új dolgot kell tanulnod a melóhelyeden vagy a suliban, és olyan érzésed van, mintha kínaiul beszélnének hozzád. Adj magadnak egy kis időt, meg fogod érteni, és sokkal jobban fog menni, mint azt gondolnád!

Rák

Lehet, hogy egy barátodnak anyagi gondjai vannak, és kölcsönt kér tőled, Rák. Szereted őt, és megérted, min megy keresztül, ezért segíteni akarsz. De nem árt, ha tudod: eltarthat egy ideig, amíg a barátod újra fizetőképes lesz.

Oroszlán

Ma valamilyen használati tárgy, amit sokat használsz, és még kiemelten fontos is, úgy dönthet: beadja a kulcsot. Ne próbáld saját magad megjavítani, még akkor sem, ha úgy gondolod, hogy menne, inkább bízd egy szakira!

Szűz

Néhány meglehetősen bizarr hírt hallhatsz ma, Szűz, és egész nap ezekről fogtok beszélni a kollégákkal, majd a barátokkal. Csak arra ügyeljetek, hogy miközben vad elméleteket gyártotok, ne rugaszkodjatok el teljesen a valóságtól.

Mérleg

Ez egy mozgalmas nap lehet. Valószínűleg túl sok helyre próbálsz majd elmenni, és túl sok dolgot tervezel egyszerre csinálni. Annyira túlvállalhatod magad, hogy túlóráznod kell, de legalábbis nem jut időd este a barátokra.

Skorpió

Ma meglehetősen bizarr pletykákat hallasz, Skorpió. Valaki félreértelmezett egy információt, és eléggé kiszínezte. Ezt mindenképpen ellenőrizned kell, mielőtt bármilyen következtetést is levonsz!

Nyilas

Ma egy kisebb kirándulásra nyílik lehetőséged, Nyilas. Ez lehet üzleti vonatkozású, de akár baráti találkozó is. Bármelyik is legyen, eléggé kalandosra sikeredik, és a résztvevőkkel együtt sokáig fogjátok még emlegetni.

Bak

Lehet, az utolsó pillanatban le kell mondanod a randidat. Minden jel arra utal, hogy pasid rossz hírt kapott, és nem lenne megfelelő társaság mára. Légy türelmes, és várd meg, amíg magától jelentkezik!

Vízöntő

Váratlan problémák adódhatnak otthon. Valószínűleg bekrepál a hűtő, a villany, a csaptelep, és kénytelen leszel szerezni egy szerelőt, de amíg megtalálod a megfelelőt, addig azt fogod érezni: mindjárt megőrülsz.

Halak

Egész nap csörög a telefonod, rengeteg e-mailt és üzenetet kapsz, kedves Halak. Alig bírsz a munkádra figyelni a folyamatos információáradat miatt. Ha nem teszel némi rendet ebben a káoszban, szét fog robbanni nap végére a fejed.