A napi horoszkóp arra a figyelmezteti a zodiákus tagjait, hogy nagy szükségük lenne egy kis kikapcsolódásra. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

A szeretet és melegség auráját sugározod, és az emberek hasonlóképpen válaszolnak. A pasid a szokottnál is cukibb lesz, a melóhelyeden pedig mindenki előzékeny és kedves. Rég volt már ennyire lightos napod!

Bika

Tudod mi kellene neked, Bika? Egy izgi délután, ami a csajokkal töltesz és együtt kreatívkodtok! Mit szólnál ahhoz, ha saját karácsonyi koszorúkat készítenétek vagy számfestőznétek, miközben forralt bort kortyolgattok?

Ikrek

Készülj Ikrek, mert a hétfői telihold hatása utolér! Ma felkérhetnek egy vezetői szerepre vagy felajánlhatják álmaid munkáját, de még az is lehet, hogy lehetőséged nyílik megvalósítani a régi álmodat. A mai napon egy csapásra megváltozhat az életed.

Rák

Mostanában túl sokat melóztál, Rák. Nem gondolod, hogy eljött az ideje egy kis szünetnek? Jót tenne neked egy csajos délután vagy minimum egy romantikus bekuckózás a szerelmeddel. Gondolj végre magadra is!

Oroszlán

Reggel csini pulcsiban indulj el otthonról, mert ma nagy eséllyel összefuthatsz a Nagy Ő-vel, méghozzá a legváratlanabb helyen! A párban élőkre is várnak  romantikus meglepetések a nap folyamán.

Szűz

Oké, hogy szeretnél változtatni az anyagi helyzeteden, de ne cselekedj elhamarkodottan. Ha több lehetőség közül választhatsz, akkor érdemes egy kis időt kérned és gondolkodni, mert ma nem látsz elég tisztán egy ilyen döntéshez.

Mérleg

Bármennyire is igyekszel ma haladni Mérleg, épp az ellenkező hatást érheted el. Folyton kommunikációs meg technikai problémákba ütközöl, és úgy érzed, semmi sem akar összejönni. Hagyd máskorra a világmegváltó terveidet!

Skorpió

Csak azért, mert most stresszes vagy, még nem jelenti azt, hogy holnap, vagy egyáltalán a nap többi részében is annak kell lenned. Végezz egy 5 perces meditációt vagy relaxációs gyakorlatot, és figyeld meg, hogy utána sokkal nyugisabb leszel.

Nyilas

A mai napi mantrád valahogy így szól: viszlát régi, helló új! Tele vagy energiával és lelkesedéssel, úgy érzed, bármire képes vagy. Ez így is van, és ma felülmúlod önmagadat. Ne lepődj meg azon, hogy a környezeted szörnyen féltékeny lesz rád.

Bak

Mostanában nagyon a munkának éltél és a pasid háttérbe szorítva érezheti magát. Tedd ma félre kicsit a melót, az egyéb kötelezettségeiddel együtt, és menjetek romantikázni. Neked is szükséged lenne a kikapcsolódásra!

Vízöntő

Valószínűleg jó híreket kapsz ma, de ahelyett, hogy simán csak örülnél nekik, azon kezdesz agyalni, vajon megérdemled-e őket. Gyerünk Vízöntő, ugorj át ezen, és fogadd el a lehetőséget!

Halak

Kicsit sötétebben látod az anyagi helyzetedet, mint amilyen valójában. Ezen sokat segítene, ha pontosan látnád, mire és mennyit költesz. Bár nem szeretsz a pénzügyekkel foglalkozni, de érdemes lenne tisztán látnod a dolgokat, pláne az ünnepek előtt.