A napi horoszkóp szerint október utolsó napján hatalmas változások veszik kezdetüket a zodiákus tagjainak életében. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Egyre jobban érzed: szükséged van a változásra és arra, hogy megszabadulj mindattól, ami jelenleg gátol téged. Használd ki, hogy ez az év egyik legmágikusabb napja, és tedd meg első lépést, amitől azonnal jobban fogod érezni magad.

Bika

A folyamat, amit három-négy évvel ezelőtt elkezdtél, kissé felgyorsul. Érezhetően megváltozott a személyiséged, és a dolgokhoz való hozzáállásod is. Hamarosan a kapcsolataid dinamikájában is megjelennek a változások.

Ikrek

Érezni fogod egy jelentős változás kezdetét. Ez az új szakasz hét hónapig fog tartani. De a mai nap más miatt is különleges lesz: az év egyik legvarázslatosabb éjszakáján olyan parás dolog történhet veled, amit lehet, hogy nem fogsz tudni megmagyarázni.

Rák

Több hónapig tartó  átalakulás veszi kezdetét az életedben, Rák. A változások leginkább a karrieredet és szerelmi életedet érintik. Ezenkívül a következő hónapokban megszabadulhatsz a gátlásaidtól.

Oroszlán

Alapvető változás következik be a szakmai és a szerelmi életedben, kedves Oroszlán. Ahogy telnek a hónapok, arra számíthatsz, hogy kreatívabbá és talán merészebbé válsz. Sokkal hatékonyabb leszel, mint az elmúlt két-három évben.

Szűz

Egy lassú felszabadulási folyamat veszi ma kezdetét az életedben, Szűz. A következő néhány hónapban nem fogod visszautasítani a lehetőséget, hogy megszabadulj a múltad nyomasztó részétől.

Mérleg

A te esetedben a "fordulópont" kifejezésnek különleges jelentése van. Ez a fordulópont egy új személy vagy egy kulcsfontosságú esemény formáját öltheti, ami örökre megváltoztatja a dolgokat.

Skorpió

A változás szelíd szele fut át most az életeden. Ott van benned az újdonság érzése, és nyitott vagy az eseményekre. Néhány külső történés azt a benyomást kelti benned, hogy jó úton jársz. Talán jelet kapsz a túlvilágról. Egy biztos: ma kellemes meglepetésekre számíthatsz.

Nyilas

Lehetséges, hogy megváltozva tértél vissza egy hosszú utazásból vagy kirándulásból. Természetesen az utazás mindenkit megváltoztat valamennyire, de neked különösen nehéz lesz visszatérni a régi életedbe.

Bak

Ha úgy érzed, hogy valósággal fojtogat a párkapcsolatod, vagy hiányzik belőle a fűszer, esetleg túlságosan hagyományos, akkor miért nem teszel ellene? A mai nap energiái segítenek a legőrültebb ötleteidet is valóra váltani.

Vízöntő

Furcsa emberekkel találkozhatsz Vízöntő, akár egy halloweeni összejövetelen, akik nagy hatással lehetnek a gondolkodásodra. Mielőtt bármit is tennél, fontold meg, hogy ez a te akaratod vagy a többieké.

Halak

Ha arra vágysz, hogy változtass valamit a mindennapi életedben, tedd meg most. A planetáris energiák azt üzenik neked Halak: eljött az idő a konkrét változtatások végrehajtására. És ha már halloween van, gyakorolhatnád a bevonzást is!