A heti horoszkóp szerint a Halloween, és ezzel együtt november első hete izgalmas fordulatokat hoz a zodiákus tagjainak! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Általában nem harapsz rá a nyelvedre, de még augusztus végén úgy döntöttél, megtartod magadnak a véleményedet. Ám a héten rájössz: a csendben maradás valójában rontott a helyzeteden és hazavágta a testi-lelki közérzetedet. Szóval, épp időszerűnek érzed, hogy kinyisd a szádat Kos és helyreigazítsd az embereket a környezetedben.

Bika

Ezen a hét arra késztet, hogy kilép a komfortzónádból, és új dolgokkal kísérletezz. Ez a beszéd, Bika! Próbálj ki egy új receptet, vegyél részt egy dinamikus jógaórán, és változtasd meg a munka utáni happy hour szokásaidat.

Ikrek

Ez a hét a szó szerint vagy átvitt értelemben az írtásról fog szólni. Azok a kártevők (vagy bosszantó munkatársak), amik még augusztusban kisebb problémának tűntek, lassan önálló életet élnek, és itt az ideje, hogy meghúzd a határokat. Lehet, néhányan meglepődnek a gyors cselekedeteken, amiket meglépsz, de ne hagyd magadat eltántorítani!

Rák

Miután a Merkúr 29-én találkozott a Marssal, ihletet kapsz, hogy visszatérj egy régi hobbihoz. Hétfőn kihúzod a horgolótűket a tárolóból, a hétvégére pedig elkészülsz egy Griffendéles sállal. És jó ha tudod, akár Wednesdaynek vagy szexi boszorkánynak öltözöl be a halloweeni buliba: óriási sikered lesz. De akkor is, ha 31-én így mész be melózni.

Oroszlán

Az elmúlt néhány hét rengeteg megrázkódtatást hozott az életedben, ugye Oroszlán? Bár a dolgok még mindig határozottan nem az igaziak, 3-án kapsz néhány jó hírt, ami feldobja a hangulatodat és jelentős megkönnyebbülést hoz. Néhány új kihívás is felmerül, de annyira optimista leszel, hogy simán megbirkózol mindenféle feladattal.

Szűz

Még augusztusban azon dolgoztál, hogy megoldást találj a karrierrel vagy szerelmi életeddel kapcsolatos problémákra, de aztán elfoglalt lettél, és elfelejtetted az egészet. Ám a Merkúr 29-én találkozott a Marssal, így számíthatsz arra, hogy dolgok végre a helyükre kerülnek, és a napokban elkezdenek megoldódni a korábbi problémáid.

Mérleg

Készülj Mérleg, mert a csillagok különleges meglepetést tartogatnak neked Halloweenre! Különösen szerencsés lehetsz ezen a napon a pénzügyekben vagy a szerelemben. Ezenfelül más fordulatokra is készülnöd kell a héten. Hamarosan új irányt vesz az életed, és a napokban már érezni fogod a kezdődő változásokat.

Skorpió

Sok hullámvölgyben volt részed az elmúlt hetekben, és kemény időszakon vagy túl. Éppen ezért ne hagyd ki a héten a halloweeni bulit vagy az összejövetelt, amire meghívnak! A napokban robbanásszerűen megnő az önbecsülésed, és javulásnak indulnak életed különböző területei.

Nyilas

Aggódsz, szorongsz, úgy érzed, nem vagy az életed ura. Miközben a Jupiter 3-án szembefordul a Nappal, egy olyan problémával kell szembenézned, amit csak úgy lehet megoldani, ha akcióba lendülsz, és bepiszkolod a kezed. Megkönnyebbülés jön, ha kevesebbet gondolkodsz és többet cselekszel.

Bak

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, retrográdban van június közepe óta, és sokszor érezheted azt, hogy nem tudsz haladni. De itt van számodra egy jó hír Bak: 4-én végre megindul előre, és hihetetlenül mozgalmassá teszi az év utolsó két hónapját. Ideje határidőket kitűzni a projektek befejezésére, és kezdd el lefixálni a programjaidat is.

Vízöntő

Mióta a Szaturnusz retrográdban van, kevesebbet költöttél szórakozásra, hogy valami nagy dologra spórolhass. Ahogy a bolygó megindul 4-én előre, újabb mérföldkőhöz érkezel, és a pénzügyeid is kedvezőbben alakulnak a vártnál. Lesz mit ünnepelned a héten!

Halak

A héten jön a megkönnyebbülés, kedves Halak. Végre azt fogod megint érezni: ura vagy az életednek, és kezdenek úgy alakulni a dolgok, ahogyan szeretnéd. Ezenfelül jó híreket kaphatsz utazással vagy az oktatással kapcsolatban. Talán a hátad közepére sem kívánod a tanulást, de megérné a pénzt és az időt.