Íme egy vadonatúj hónap és év, ami nem kevés meglepetést tartogat! A Mars tovább végzi retrográd mozgását az Ikrekben 12-ig, a Merkúr pedig a Bakban 18-ig. Ez azt jelenti: a laza kapcsolatok véget érnek vagy megkomolyodnak! A Vénusz 2-án elhagyja a Bakot és belép a Vízöntőbe, ami felkavaró, sorsszerű találkozásokat hoz a szingliknek. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a januári szerelmi horoszkópodat!

Kos

Ha szingli vagy, egy barátod vagy munkatársad személyében lelhetsz rá az igazira a hónapban. Szinte az első pillanattól kezdve működik majd köztetek a kémia. Amennyiben párban élő vagy, felpöröghetnek köztetek a dolgok, és egy új, izgalmas kaland kellős közepén találhatod magadat.

Bika

Függetlenül attól, hogy nemrég komolyodott meg a párkapcsolatod vagy szakítottál a szerelmeddel, hirtelen egy új szerelem robban be az életedbe. Ez a hónap egyszerre lehet érzelmileg felkavaró és felemelő! De legalább azok is készen állnak egy új kapcsolatra, akik nehéz időszakon vannak túl.

Ikrek

Szingliként fejest ugrasz a randizásokba, amik igen változatosra sikerednek: lesznek közöttük vígjátékba illők, de olyanok is, amik inkább egy katasztrófafilmre emlékeztetnek. Párban élőként valami új dolgot próbáltok ki a szerelmeddel, ami közelebb visz titeket egymáshoz, és ha esetleg eddig gondjaitok voltak, most azok is megoldódnak.

Rák

Akiknek nem alakult az utóbbi időben fényesen a párkapcsolatuk, számíthatnak az áttörésre, és végre helyrebillen a szerelmi életük. A szinglik nagy eséllyel újra összejönnek az exükkel, mások egy közeli barátjukban lelik meg azt, akit kerestek. Bárhogy is legyen, rengeteget randiznak majd a hónapban.

Oroszlán

Végre félénkül a párkapcsolatod, újra olyan meghitt, vagy éppen szenvedélyes lesz, mint amilyen akkor volt, amikor összejöttetek. Tökéletes ez a hónap a megbocsátáshoz és ahhoz, hogy magatok mögött hagyjátok a múltat. Ennek köszönhetően a szinglik és a párban élők is megkaphatják azt a kapcsolatot, amiről álmodtak.

Szűz

Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, ebben a hónapban azt kapod, amire, vagy pontosabban: akire vágysz. Nyugodtan mondd meg a szerelmednek, mit szeretnél vagy játssz nyílt lapokkal a randi partnereddel, mert a sors maximálisan támogat abban, hogy az áloméletet éld.

Mérleg

Ha egyedülálló vagy, a randevúzást nem csak az elmúlt hónapokban, hanem az elmúlt években is abszolút melónak érezted. Ez most végre megváltozik, és megtanulod élvezni! Talán épp lesz az, aminek köszönhetően nyomban rád is találhat a szerelem. Párban élőként is sikerül színt vinni a kapcsolatodba, amitől sokkal kielégítőbb lesz!

Skorpió

Egy váratlan beszélgetés a pároddal vagy a szeretőddel alapjaiban rázza meg a világodat, mert kiderül: nem működik a dolog, és egészen eddig álomvilágban éltél. Ha szingli vagy, rengeteg pasi próbál a kegyeidbe férkőzni, és habár egyik sem az igazi, élvezni fogod a laza  flörtöket  és randikat.

Nyilas

A Mars augusztus vége óta a partnerségi szektorban van, ami feszültséget hoz minden közeli kapcsolatodba. A hónapban ez elérheti a csúcspontját egy óriási vita formájában, ami a kapcsolat végét vagy éppen újrakezdését is jelentheti! A szinglik számítsanak arra, hogy a szerelem ott talál rájuk, ahol a legkevésbé várnák.

Bak

Ennél jobban nem is kezdődhetne az év a párban élőknek, mivel az egész hónap maximális romantikában fog telni, ami még erősebbé teszi a kapcsolatokat. Szingliként egy váratlan utazás vagy összejövetel alkalmával lelheted meg azt, akit talán egész életedben kerestél, és teljes mértékben kiegészít téged.

Vízöntő

Már tisztán látod, milyen pasira vágysz, így sokkal célzottabban, bölcsebben fogsz randizni, aminek meg is lesz az eredménye! Párban élőként szintén világosan látod, mit akarsz az emberedtől, és ezt közlöd is vele a következő hetekben. A legjobb pedig az: kész szó nélkül teljesíteni minden kérésedet. Nagy mázlista vagy, Vízöntő!

Halak

Szingliként a Tinderen vagy más netes oldalon sikerül belebotlanod egy pasiba, aki totál elcsavarja a fejedet. A párban élők is összetehetik a kezüket, mert egész hónapban romantikus élmények várnak rájuk. Olyan érzésük van, mintha a Mr. Bigjük gondolatolvasó lenne, mert mindent megad nekik, amire vágynak.