Imádni fogod ezt a hónapot, mert a Netflix elkényeztet téged! Régóta várt folytatásokkal, új, imádni való sorozattal és filmekkel kedveskedik. Íme, a novemberi premierek:

Enola Holmes 2 (november 4.)

Végre valahára Millie Bobby Brown és Henry Cavill visszatérnek! Az imádott Enola Holmesnak - most már profi nyomozóként - újabb rejtélyes ügyet kell megoldania, de természetesen a segítségére lesz benne a szexi bátyja, meg a barátai is. Egy eltűnt lányt kell felkutatnia, miközben rábukkan egy veszélyes összeesküvésre. Izgalomból nem lesz hiány!

A korona 5. évad (november 9.)

Ideje kólát és popcornt szerezni, mert érkezik a folytatás! Egy nagyon erős évaddal tér vissza A korona, amelynek központi alakja Diana hercegné. Elizabeth Debicki iszonyat hitelesen alakítja, ahogy azt előzetesben látni fogod, míg II. Erzsébet királyné szerepében Imelda Staunton tetszeleg, méghozzá mesterien. Dráma, intrika, titkok és lélekőrlő szenvedés jellemzi a királyi család tagjainak életét a 90’-es éveinek közepét, amibe bepillantást nyerünk!

Karácsonyi románc (november 9.)

Ki ne hagyd az év legromantikusabb karácsonyi filmjét, amiben Lindsay Lohan visszatér a képernyőre! Egy gazdag, eljegyzett örökösnőt alakít, aki egy síbaleset során elveszíti az emlékezetét. De semmi pánik, mert egy szexi pasi gondjaira bízzák, aki mellett rengeteg új kalandban lesz része. Természetesen a végén el kell majd döntenie: kit válasszon.

Karácsony veled (november 17.)

Kész, novemberben mindenki visszatér, még Freddie Prinze Jr. is, egy nagyon cuki, de igazán szívmelengető rom-comban! A történet egy popsztárról szól, aki úgy érzi, hogy kiégett, és egy hazamenekül a kisvárosba, ahol született. De nemcsak önmagát, meg az inspirációt leli meg ott, hanem az igaz szerelmet is!

Álomország (november 18.)

Ha nagy Jason Momoa fan vagy, akkor imádni fogod az új filmjét, amiben nem szexi dothraki meg hős lesz, hanem a pocakos Flip, a különc törvényenkívüli, aki segít egy fiatal lánynak beutazni az álmok világát, hogy újra lássa édesapját, miközben a rémálmai elől menekülnek. Szemkápráztató, és hihetetlenül édes  fantasy  vár a nézőkre.

Wednesday (november 23.)

Van itt egy gyöngyszem az Addams Family rajongóknak is, azon belül is azoknak, akik imádják Wednesday Addamst. Most megismerhetjük a fiatalkori éveit, és a garancia a sikerre a sztorin kívül, hogy a sorozat executive producere Tim Burton, ráadásul Jenna Ortega piszok jól játssza sötét humorú, darkos lányt, aki a Nevermore Akadémián rejtélyes eseményekbe keveredik. Látványos, és pokolian szórakoztató sorozatnak ígérkezik!