Fantasztikus felhozatallal búcsúztatja a nyarat a Netflix. Romantikus, kalandos, ifjúsági sorozatokkal, akcióval és a hónap legmenőbb vígjátékával örvendezteti meg a nézőket a streamingszolgáltató. Íme, az augusztusi premierek!

Fülig beléd zúgtam - 2. évad – augusztus 3.

Visszatér sokak kedvenc LMBTQ+ sorozata, amiben Charlie és Nick szerelme virágzik. Miközben ők a önmagukat, és kapcsolatukat tanulják, illetve próbálják felvállalni a kapcsolatukat, Tara és Darcy váratlan kihívásokkal találják szembe magukat, Tao és Elle pedig nem tudja, jó ötlet-e szintet lépni a barátságukban. Az események egyre csak pörögnek, hiszen jönnek a vizsgák, a párizsi iskolai kirándulás, meg a bál. A srácok igyekszenek egyensúlyozni a szerelem és barátság között, miközben folyamatosan küzdenek a felmerülő kihívásokkal.

Rachel Stone - Mindent vagy semmit – augusztus 11.

Az elmúlt évtizedben Gal Gadot a Halálos Iramban franchise-nak és a Wonder Woman szerepének köszönhetően bekerült a legjobb hollywoodi akciósztárok közé. A Netflix is kiaknázta Gadot tehetségét, és ebben a filmben egy kémnőt alakít, aki meg van bízva a „Szív” néven ismert veszélyes technológia védelmével. Természetesen rengeteg rosszfiú próbálja megszerezni, amitől Gadot felvillanyozó akcióbravúrokat mutat be. Számíthatsz arra, hogy fordulatokból és látványos jelenetekből nem lesz hiány!

A lány a maszk mögött - augusztus 18.

3 név, 3 élet, 3 gyilkosság. – így harangozza be a Netflix a kifejezetten izgalmasnak ígérkező koreai minisorozatát, aminek a főszereplője egy irodában dolgozó lány, aki nem elégedett a külsejével, és éjszakánként a „maszkos lánnyá” változik. Hamarosan felkapott internetes személyiség lesz belőle, de kicsúszik az irányítás a kezei közül.

Ragnarök - 3 évad – augusztus 24.

A rajongók készüljenek úgy, hogy ez bizony az utolsó évad az északi mitológiát feldolgozó sorozatból, amiben eldől a norvég városka és a világ sorsa. Vajon jön az újabb Ragnarök, a végítélet, vagy a reinkarnálódott isteneknek sikerül megmenteniük a világot? A 2. évad azzal zárult, hogy Laurtis, vagyis Loki hozzájutott a féreghez, amiből valószínűleg a világkígyó lesz, aki végez Thorral, jelen életben Magne-val. A harmadik évadban Thor és Loki epikus és látványos harcát láthatjuk.

Ne merészelj eljönni a bát micvámra  - augusztus 25.

Attól sem kell tartani, hogy a hónapban vígjáték nélkül maradsz, mivel Adam Sandler fog gondoskodni a szórakoztatásodról, aki a feleségével, Jackie-vel és lányaival, Sunnyval és Sadie-vel is szerepel a filmben. Fiona Rosenbloom 2005-ös azonos című, fiatal felnőtteknek szóló regényén alapuló Ne merészelj eljönni a bát micvámra néhány középiskolás, valamint Stacy és Lydia körül forog. Ők ketten mindig is arról álmodoztak, hogy felejthetetlen bát micvót rendeznek, ám a terveik kezdenek balul elsülni, amikor egy népszerű srác megjelenik a színen, és akinek jelenléte nemcsak a nagy napjukat fenyegeti, hanem a barátságukat is.

One Piece - augusztus 31.

Bár egyelőre még nem sokan ismerik, de mégis ez lesz a Netflix egyik legnagyobb durranása, amiből jó eséllyel új kultusz születik. Ugyanis Japán történetében a legtöbb példányban eladott mangasorozatból készült az élőszereplős One Piece, aminek története egyszerűen páratlan. Monkey D. Luffy egy fiatal kalandor, és veszélyes utazásra indul kis falujából, hogy megtalálja a legendás mesebeli kincset, és a kalózok királya lehessen. De előbb össze kell állítania a legénységet, akikkel együtt fogja átélni a fergeteges és brutál látványos tengeri kalandokat.