Vannak, akiknek könnyebben, míg másoknak nehezebben megy, hogy kapcsolatot létesítsenek másokkal. Akadnak olyan emberek, akik olyannyira szorongóvá válhatnak, hogy el sem tudják képzelni, hogy valaha párkapcsolatuk lesz. Ez történt a 35 éves Anyával is, aki még mindig szűz

Ezért szűz a 35 éves nő

A 35 éves Anya Panchal korábban is inkább egyedül szeretett lenni. Sokszor szorong, és akkor érzi magát a legkomfortosabban, ha otthon lehet egyedül. Éppen ezért a randizás is kimaradt az életéből, el sem tudja képzelni, hogy egy férfival találkozzon, vagy akár megcsókolja. 

Soha nem volt önbizalmam, hogy egy férfival is beszéljek, nem is beszélve a randizásról - nem is tudnám, mit mondjak. Minden barátom házas, és gyerekeik vannak, és ez olyan érzést kelt bennem mintha az árnyékukban élnék. 

Elárulta, hogy szeretne változtatni, de nem tudja, hogy miként küzdhetné ezt le. Eleinte a Facebookon próbált meg barátokat szerezni, és a netes randizást is kipróbáltam. Ám amikor elmondta, hogy még mindig szűz, sok pasit elriasztott. 

Tudom, hogy változtatnom kell, különben soha nem fogom teljesen megtapasztalni az életet.

A reménytelen randizás azonban elszomorította, a sok csalódás miatt még a randiappokat is letörölte. Azóta nem próbálkozik, inkább otthon tölti az idejét a szüleivel. Anya szeretne változtatni, de nem könnyű. 

Teljesen tapasztalatlan vagyok a férfiakkal kapcsolatban, de tudom, hogy szeretnék valakit, akinek jó a személyisége, aki szeret hosszú sétákat tenni a parkban. Mindenekelőtt érzelmi kapcsolatot szeretnék valakivel, mert ez a a legfontosabb dolog – legalábbis ezt mondták nekem. 


Via