Bár nyíltan nem mondjuk ki, legbelül mindannyian vonzók szeretnénk lenni mások szemében: a következő tippekkel pedig ez sikerülhet is! A pszichológusok most ugyanis összegyűjtötték azokat az apró, de  jelentőségteljes szokásokat, amikkel nem csak megszerettethetjük magunkat másokkal, de még attraktívabbá, vonzóbbá is válhatunk számukra! Következzenek most ezek a tippek.

ÉLJ A MEGLEPETÉST EREJÉVEL!

Ne áruld el minden következő lépésedet, mozdulatodat a másiknak; főleg, ha pozitív csalódást és élményt szeretnél okozni neki. Lepd meg az illetőt, hogy rendesen hátast tudjon dobni tőled! A meglepetés ereje miatt azonnal vonzóbbnak fog tartani.

TUDJ NEMET MONDANI!

Itt most ne az legyen a lényeg, hogy mindenre nemet mondasz, mert azzal kizárod magadat a fejlődésből és a jó dolgokból. De ha tényleg vannak olyan dolgok, amiket nem akarsz megcsinálni, akkor azt nyíltan vállald fel és mondj nemet! Az emberek tisztelni fognak tőle és őszintébbnek is fognak tartani.

CSINÁLJ VALAMI JÓT EGY IDEGENNEL!

…de ne híreszteld! Nem kell levideózni, dicsekedni azzal, ha segítettél egy rászorulón vagy adakoztál valamilyen alapítványnak. Egyszerűen csak tedd meg, azért, mert jól esik és ha az élet úgy hozza, ki fog derülni az, ha jót teszel. Az ugyanis, aki kérkedik az ilyesmivel általában csak figyelemfelhívás miatt csinálja az egészet.

TANULJ VALAMIT A TŐLED OKOSABBAKTÓL!

Akármilyen okos is vagy, tutira van valaki nálad, aki az életed valamely területén jobban ért a dolgokhoz, mint te. Tedd félre az egódat és kérj tőle tanácsot! Fogadd meg tőle azokat a tippeket, amiket alkalmazni tudsz és add tovább a tudásodat másoknak!

LEGYÉL KÍVÁNCSI!

A kíváncsi embereket mindenki szereti, mert nekik át lehet adni olyan infót, amiben profinak, szakértőnek érezzük magunkat. A beszélgetés, kérdés-felelek által pedig egy olyan kommunikációs csatorna nyílik meg, amivel kapcsolatokat, barátságokat vagy akár szerelemeket is lehet alkotni.

Via