A királynő gyakorlattal nem kérdés, hogy egy istennőnek tart majd a pasi az ágyban, ahogyan az sem, hogy egetrengető orgazmusod lesz!

A királynő szexpóz az orgazmus legjobb barátja

A királynő gyakorlat alapvetően a BDSM szexből származik, ám ma már nem csupán az extrém szokásokat kedvelők gyakorolják. 

A királynő gyakorlat során a nő a partner arcára ül, így próbálja meg az orgazmus elérését irányítani. 

Fontos, hogy a királynő gyakorlat során ne csupán a póz mutassa a dominanciádat. Irányíts, parancsolj, határozd meg te, hogyan kell teljesíteni a partnernek alattad. Itt az ideje annak is, hogy mozogj, pozicionáld magadat úgy, hogy a lehető legközelebb kerülj a gyönyörhöz. 

A királynő gyakorlat már az ókori kínai, indiai, japán és egyiptomi kultúrákban is nagy sikernek örvendett, így egyáltalán nem újkeletű. Sőt, lehet te is csináltad már, csak nem tudtad, hogy így hívják. 

Régen az uralkodónőknek is nagy kedvence volt a királynő gyakorlat, sokszor a rabszolgáknak parancsolták meg, hogy így járjanak a kedvükben. 

Hogyan csináld a királynő gyakorlatot?

Sokan azért nem merik ezt kipróbálni, mert attól félnek, hogy a testsúlyukkal összetörik alattuk a párjuk, vagy hogy légzési nehzéségek adódnak. Beszéljetek meg egy jelzést, ahogyan az alattvalód tudathatja veled, ha bármi kényelmetlenség adódik, és akkor önfeledten élvezheted a helyzetet. 

Vanak, akik éppen ezért guggolnak, mások viszont teljes testsúlyukkal ülnek a partner arcára. Nyugodtan tégy így, és két oldalt támaszkodj a kezeden, hogy ezzel is segítsd a párod. 

Ha éppen lazítanál, hagyd, hogy ő döntse el, hogyan kényeztet. Ha viszont élveznéd a királynőséget, mozogj te úgy, ahogyan szeretnél. 

via